’t Halve Zolenlijntje ligt op koers voor de Roparun 2023

Na een zeer geslaagde editie in 2022 zijn de Roparunners van team 86 enthousiast begonnen aan een nieuw seizoen. Een seizoen met volop nieuwe uitdagingen. We willen weer ons best doen om een mooi bedrag voor het goede doelen van de Roparun te realiseren. Dat doel is de palliatieve zorg voorkankerpatiënten en hun familieleden. Wij organiseren en diverse activiteiten zoals de Sint en Piet actie, miniroparuns op basisscholen, een benefietdiner en onze trots de Halve Zolen Trailrun. Maar ook DongenIce, De Kaaienloop en Cross forthe Crocus kunnen rekenen op onze ondersteuning.  DeRoparun start dit jaar weer in Enschede en finisht na zo’n 530 km op de Rotterdamse Coolsingel. 

Wij gaan er weer voor. U ondersteunt ons en het goede doel toch ook??  Wilt u middels dit enthousiaste en actieve team het mooie doel van de Roparun steunen, dan kan dit via deze sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86

Voor sponsoring op maat neemt u contact op met Arijan van Alphen 

T 0654917549 

E-mail penningmeester@halvezolenlijntje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *