Sponsor Programma

Sponsoren zijn onmisbaar bij de realisatie van ons doel. Er zijn diverse mogelijkheden waarop u ons kunt ondersteunen. Uiteraard doen wij daar graag iets voor terug.

Particulieren

Particulieren kunnen onder vermelding van naam en woonplaats een bedrag over maken op rekening nr. NL 12 RABO 0130 7780 52 t.n.v. Stichting ‘t Halve Zolenlijntje te Raamsdonksveer.
Als tegenprestatie nemen wij u op in de lijst “Vrienden van ‘t Halve Zolenlijntje”.

Ook kunt u ons rechtstreeks bij de stichting Roparun steunen, klik hier om direct te doneren bij de Roparun (Kies: 86 – ‘t halve zolenlijntje)

Overige sponsoring

Overige sponsoring in overleg (o.a. shirtreclame, uw bedrijfslogo op onze volgauto’s,  sponsoring in natura, uw naam op een spandoek of vlag bij evenementen.

Hiervoor kunt u contact opnemen met penningmeester@halvezolenlijntje.nl

Donateur

Is een sponsorpakket iets te veel voor uw budget maar draagt u de stichting een warm hart toe dan is er een mogelijkheid om donateur te worden. Wanneer u als bedrijf een bedrag overmaakt vanaf € 50 dan vermelden we uw bedrijfsnaam en woonplaats op onze site onder de “Club van 50″ .

U kunt uw sponsorbijdrage overmaken op rekeningnummer NL12RABO 0130778052 t.n.v. Stichting ‘t Halve Zolenlijntje te Raamsdonksveer.
Alle hiervoor vermelde tegenprestaties blijven staan tot een zeven maanden na de Roparun.

Stichting ’t Halve Zolenlijntje dankt u voor uw bijdragen.