Chauffeurs & Navigators

Mijn naam is Marina van Boxtel en doe voor de 9e keer mee aan de Roparun. 22 jaar geleden liepen we met een team uit Dongen mee van Parijs naar Rotterdam. Mijn taak was toen om alle lopers veilig en zo snel mogelijk naar Parijs te brengen, als navigator. Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan deze indrukwekkend tochten door het Franse, Belgische en Hollandse land. Dit jaar ga ik voor de 6e keer met het team van `t Halve Zolenlijntje mee, weer als navigator in het lopers busje. Voor de 2e keer door Nederland. Een mooie uitdaging en vooral veel enthousiaste fans langs de route.Ik vind de Roparun een ontzettend positief evenement en krijg daar steeds weer veel energie van. Ik heb er weer erg veel zin in. Het is fijn om op deze manier mijn steentje bij te dragen en geld in te zamelen voor de mensen die aan kanker lijden.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#797


Mijn naam is Edwin de Wit. Dit wordt voor mij de 12e keer dat ik deelneem aan de Roparun. Als beroepschauffeur ben ik jaren geleden in Frankrijk voor het eerst in contact gekomen met deelnemers aan de Roparun. Het enthousiasme en de gedrevenheid spraken mij enorm aan. Twaalf jaar geleden ben ik benaderd door de toenmalige teamcaptain Joan. Hierdoor heb ik de kans gekregen om zelf deel te nemen aan de Roparun met chauffeur als functie. Het mooie aan de Roparun is, dat je samen met een team een sportieve prestatie neerzet waarbij elke functie even belangrijk is.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#725We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze chauffeurs en navigatoren zijn er ook lopers, fietsers, teamcaptains & teamleiders, verzorgers.