Heavy Hoempa blaast de Roparunners naar Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Heavy Hoempa blaast de Roparunners naar Rotterdam
De Roparun komt door Dongen! Uniek, nooit geweest en dit zal hierna ook niet meer gebeuren. 157 teams van ieder circa 25 personen zullen Dongen in de avond van de eerste pinksterdag Dongen doorkruisen. Dat gaat niet ongemerkt gebeuren. De hele route gaat oranje kleuren en op het Atledo terrein wordt op de avond van 5 juni een
groot feest gehouden. De organisatie is in handen van AV Atledo en Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje.

Feest in Dongen

De hele route die dwars door Dongen gepland is gaat oranje kleuren. Kilometers lang gaat er geapplaudisseerd worden voor de helden die de monstertocht, die de Roparun is, lopen. De lopers lopen op het Atledo terrein door een grote tent. Een Eiffeltoren, mascotte Orange Donkey en een uitbundige aankleding van het terrein zullen voor een geweldige ambiance gaan zorgen. Er is een podium waarop diverse lokale en regionale artiesten gaan optreden. Er staan al een vijftal bands en zangers geprogrammeerd. De plaatselijke helden Dave Michielse en de Vrije Tijdsrekkers gaan zeker publiek trekken. Maar hetzelfde geldt voor zangers als Benno van Vugt en Simone van de VeldeFeest DJ Remco gaat de sfeer nog verder verhogen. 
Deze week is de organisatie er trots op dat ze nog een act kunnen aankondigen die veel Dongenaren en supporters van buitenaf zal gaan verrassen. 

Heavy Hoempa op het podium

Heavy Hoempa komt! Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC. Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit perfect op het podium dat opgebouwd gaat worden op het veld van Atledo. Heavy Hoempa is een band die je gezien moet hebben. Hoewel de Roparun non-stop is, zullen er zeker teams zijn die hiervoor even halt houden om mee te springen op de muziek van deze swingende en zeer ervaren band.

De feestelijke sfeer gaat de lopers en fietsers echt helpen om de tweede zware nacht in te gaan op weg naar Rotterdam. Hier finishen ze maandagmiddag na 534 kilometer op de Coolsingel.
Kom jij ze aanmoedigen? Kom jij mee feesten in de grote tent? Kom jij op 5 juni tussen 16.00
en 23.30 uur mee dansen en zingen op het feestterrein? Kom jij wat lekkers eten en drinken
bij de buiten bar en buffetten? Dit mag je niet missen!