Verzorging

Ik ben Maaike Veldkamp (63) en ga dit jaar voor de tweede keer mee met de Roparun samen met mijn man Harrie Veldkamp die als fietser mee gaat.

Wij hebben een fijn gezin: twee zonen en schoondochters en 3 kleinkinderen. Wij passen regelmatig op de kleinkinderen.

In onze vrije tijd gaan we graag met onze tenttrailer op pad en nemen altijd onze fietsen mee.

Ik heb mijn werk als verpleegkundige, later als verpleegkundige ouderen en als casemanager dementie altijd met heel veel plezier gedaan. Samen met mijn man hebben we het geluk om al te kunnen stoppen met werken waardoor we alle tijd hebben om fijne dingen te kunnen doen.

Naast alleen iets te doen voor mezelf, vind ik het belangrijk om ook belangeloos iets voor anderen te betekenen.

Zo ben ik al enkele jaren het kleine Pietje wanneer we belangeloos met Sinterklaas en een aantal Pieten heel veel huisbezoeken brengen rondom 5 december, waarbij de gehele opbrengst naar de Roparun gaat.

Ik ben blij deel te mogen nemen aan de Roparun met ons mooie team ’t Halve Zolenlijntje. Het is een prachtig doel. Een doel waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8916


Hoi ik ben Linda Kooijman en ik doe voor de eerste keer mee aan de Roparun, mijn aandeel daarin is het verzorgen van eten en drinken, de catering.
In het dagelijks leven ben ik interieurverzorgster op een advocatenkantoor en daarnaast werk ik ook in ons eigen bedrijf in de productie.
Wij hebben twee dochters van 23 en bijna 25, en een kat en hond. Mijn hobby’s zijn hardlopen bij Atledo en tuinieren. Vaak zijn we ook op ons bootje te vinden, die ligt in de haven van Waspik. Het is mooi om iets voor een ander te betekenen en ik heb er veel zin in.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8924Hallo, Ik ben Monique Ensink en ik woon samen met mijn vriend in Made. En we hebben 2 lieve honden. 

Ik ga dit jaar voor de 7e keer meedoen aan de Roparun, omdat ik het een goed doel vind waarmee nog heel veel geld nodig is voor onderzoek om deze ziekte te bestrijden. Zo kan ik mijn steentje bijdragen. 

Ik heb een eigen praktijk voor Massage & Wellness aan huis sinds 2005. Mijn hobby’s zijn hardlopen en paardrijden en sporten in de sportschool. In mijn vrije tijd vind ik het ook heerlijk om wandelingen te maken met mijn honden. 

Sponsorlink:https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#14966


Ik ben Bas Loonen (40) en ik doe dit jaar voor de derde keer mee aan de roparun. In 2019 en 2022 heb ik meegedaan met team KMA en dit jaar met team ’t halve zolenlijntje. Ik ga mee als masseur.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 9 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij topzorggroep in Kaatsheuvel en mijn hobby’s zijn wielrennen (TC de Kleppers) en leuke dingen doen met mijn gezin.

Het goede doel en de mooie ervaring is waarom ik mee doe aan de roparun!.

Sponsorlink: https://public.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#16929


Ik ben Betty Coenen, getrouwd met Mathé, samen hebben we 2 dochters.  Ik doe dit jaar voor de 2de keer mee. Ook de vorige keer heb ik de catering mee verzorgd. Vorige keer met “You never Falck alone” nu dan met het halvezolenlijntje.

Ik werk al bijna 45 jr in de zorg waarvan de afgelopen 24 jr bij de wijkverpleging in Dongen eo. Het moge duidelijk zijn dat er nog veel geld nodig is voor onderzoek  om de strijd te winnen. Om daaraan mee te helpen is een hele mooie uitdaging.

In onze vrije tijd gaan we graag wandelen of fietsen. Ook reizen doen we graag.

Sponsorlink: https://public.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#16927


We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze verzorgers zijn er ook lopers, fietserschauffeurs en navigatorenteamcaptains & teamleiders.