Verzorging

Ik ben Maaike Veldkamp (60) en ga dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun samen met mijn man Harrie Veldkamp die als fietser mee gaat. Wij hebben twee zonen en 3 kleinkinderen. In onze vrije tijd gaan we graag met onze tenttrailer op pad en nemen altijd onze fietsen mee. Daarnaast passen wij regelmatig op de kleinkinderen en ben ik als vrijwilliger bij VIlla Pardoes te vinden. Ik ga met de Roparun mee omdat ik het belangrijk vindt om in mijn vrije tijd belangeloos voor anderen iets te betekenen.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8916

 


Joyce van Ommen
Dit jaar ben ik er ondanks een drukke agenda toch weer bij. Vanwege het goede doel en omdat dit team een speciaal plekje in mijn hart heeft. Stuk voor stuk mooie mensen, ieder met een bijzonder verhaal.
Deze editie moeten we twee van onze speciale teammaatjes voorgoed missen. Ons geliefde zorgzame zonnetje en mijn lieve vakkundige collega. Voor altijd in ons hart. Ik ga mijn uiterste best doen om hun toegewijde zorg voor het team te evenaren, samen met de collega’s. 
Daarnaast is mijn intentie deze keer symbolische steun aan een van onze teamleden van het eerste uur, die dit jaar wegens ziekte gas terug moet nemen. Team 86, samen sterk!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#6414

 


Hoi ik ben Linda Kooijman en ik doe voor de eerste keer mee aan de Roparun, mijn aandeel daarin is het verzorgen van eten en drinken, de catering.
In het dagelijks leven ben ik interieurverzorgster op een advocatenkantoor en daarnaast werk ik ook in ons eigen bedrijf in de productie.
Wij hebben twee dochters van 23 en bijna 25, en een kat en hond. Mijn hobby’s zijn hardlopen bij Atledo en tuinieren. Vaak zijn we ook op ons bootje te vinden, die ligt in de haven van Waspik. Het is mooi om iets voor een ander te betekenen en ik heb er veel zin in.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8924Ik ben Monique Ensink (56 jr.) en woon in Made.

Ik ga dit jaar voor de 6e keer meedoen met de Roparun. Maar voor de 1e keer bij ’t Halve Zolenlijntje.
Ik heb sinds 2005 een eigen praktijk aan huis voor Massage & Wellness met diverse Massages, Bodyscans, ik ben Voedingsadviseur, en heb een Fitclub.
Mijn hobby’s zijn hardlopen, paardrijden en sportschool. En wandel graag met mijn honden. 

We gaan er hopelijk weer een mooie Roparun van maken dit jaar! Steun je mij ? https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#14966