Trailrun praktische informatie

Start / Finishlocatie:
Pannenkoekenhuis Koeckers
Ruiterspoor 71
4911 BA Den Hout

We zijn erg in onze nopjes dat we deze fantastische locatie gevonden hebben. Niet alleen vanwege het feit dat hij perfect aan de route ligt, maar ook omdat er voldoende parkeergelegenheid is. Daarnaast is het een locatie ideaal voor het hele gezin, dus maak ze enthousiast om je tijdens de trailrun te laten supporteren.

Het pannenkoekenrestaurant nabij Breda en Oosterhout heeft zes ruimtes met elk een eigen thema. Bij mooi weer kun je ook op het gezellige Koeckersterras zitten. De kids kunnen zich heerlijk uitleven. Vanuit het pannenkoekenhuis gaat een glijbaan zó de speelgrot in, waar de kinderen spelen in een klimgrot en een heuse bioscoop! Buiten is een erg ruime speeltuin met trampolines, schommels, een glijbaan, waterspeelpomp en nog veel meer. Meer info vind je op de website.

Starttijden op zaterdag 2 maart 2024:
20 km: 14.00u
10 km: 14.30u

Verzorgingsposten
Er zullen verschillende verzorgingsposten klaar staan tijdens de trail. Voor de 10KM is dit er 1, en de 20 KM heeft 2 verzorgingsposten. Daarnaast is er een drankpost bij de finish. Wilt u er op letten dat u niet de papieren bekers mee neemt voorbij deze posten, maar deponeert in het speciale afvalvak? Dit om geen enkele inbreuk op de schitterende omgeving te maken.

Bagage/kleedkamers
Er is een speciale ruimte voor de bagage. De kleedkamers zijn alleen om je eventueel om te kleden. Na de trail graag de hardloopschoenen uit doen voordat je de bagageruimte of kleedkamer in gaat.

Bij het oversteken van fietspaden hebben fietsers altijd voorrang!!!!

Pannenkoekenhuis Koeckers
De locatie heeft een uitgebreide horeca en na afloop zal er een gezellige borrel plaatsvinden. In samenwerking met bierbrouwerij Opener uit Dongen is er zelfs een heus Halve Zolen bier gebrouwen, die u bij inlevering van uw startnummer na de finish kunt proberen!

Op de locatie zullen ook aanvullende sanitaire voorzieningen, zoals dixi’s en plaszuilen, door de organisatie verzorgd worden.

Kosten en Inschrijven

De kosten voor de editie van 2024 bedragen € 19,50 per persoon voor de 10 kilometer trail en € 24,50 per persoon voor de 20 kilometer trail.  Voor dit bedrag ben je verzekerd van een schitterende trailrun, verschillende drink- en eetposten, maar ook een gratis consumptie na afloop!

Inschrijven kan binnenkort via: www.inschrijven.nl

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je een bevestigingsmail. Het startnummer ontvang je op  2 maart 2024 bij de startlocatie en wordt dus niet naar jouw adres opgestuurd.

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om je startnummer kosteloos over te dragen tot woensdag 28 februari 2024.

We verwachten veel deelnemers maar helaas kunnen er maar 400 mensen meedoen. Vol = Vol dus schrijf je op tijd in.

Extreem weer

Warm weer!

Deelnemers dienen altijd zelf te zorgen voor voldoende vochtinname. Ondanks dat er verzorgingsposten zijn raden wij de deelnemers aan voldoende water bij zich te hebben.

Onweer!

Op het moment dat je haartjes op bijvoorbeeld je armen overeind voelt komen te staan en er een statisch gevoel optreedt, kan je ervan uitgaan dat de bliksem in jouw directe omgeving kan inslaan. Doe dan het volgende: Ga direct gehurkt zitten met je voeten tegen elkaar. Plaats je handen over je oren en je hoofd tussen jouw knieën. Maak jezelf zo klein mogelijk en probeer zo min mogelijk contact te maken met de grond. In een bos kun je het beste dekking zoeken laag bij de grond (gehurkt zitten) op een plek waar veel kleine boompjes bij elkaar staan.

Volg altijd de instructies van de organisatie op!