Teamcaptain & teamleiders

10994445_1555022558086181_5177759113517716529_n

Hallo, ik ben Piet Willeboordse. Editie 2023 wordt mijn achttiende Roparun. Dat alleen zegt misschien wel iets over mijn enthousiasme voor dit prachtige evenement. De eerste 12 runs deed ik mee als loper. Heel mooie herinneringen aan. Sinds mijn rechterknie hardlopen niet meer zo’n goed idee vindt, heb ik een meer dienende rol binnen het team zoals cateraar of fietser. Dit jaar heb ik de eer om teamcaptain te zijn van dit mooie team. In de aanloop naar het Pinksterweekend moet er heel veel gebeuren om alles goed te laten verlopen tijdens de monstertocht. Daaraan probeer ik mijn steentje bij te dragen. Met het verstrijken van de jaren is het goede doel van de Roparun voor mij steeds belangrijker geworden. Het organiseren van activiteiten die geld opbrengen om de doelstelling van de Roparun te realiseren spreken me aan. Ik zet me onder andere in voor het organiseren van Miniroparuns op scholen en voor onze eigen Halve Zolentrailrun. Ook wil me weer helpen om net als vorig jaar in Dongen een geweldige doorkomst voor de Roparunkaravaan te organiseren.

Als u ons sponsort betaalt u niet mee aan ons sportieve Pinksterweekend. Dat betalen we zelf. Uw sponsorgeld gaat naar de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Dus…, Sponsor jij ook de Roparun?

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#731


Hoi ik ben Mathé Koenen, fijn dat ik in editie 2023 weer mee kan werken aan dit bijzondere evenement. Zeker bij het team van het halve zolen lijntje zal dat een mooie beleving worden! Deze Roparun is de vijfdekeer dat ik deelneem, voorgaande keren heb ik als teamleider, chauffeur en fietser bij team 253, You’ll never Falck alone, deel mogen nemen. Dat de Roparun goed werk levert hebben we met dat team van heel dichtbij meegemaakt en die herinnering is zeker een drijfveer voor deelname.

Bij het Halve zolen lijntje ga ik me inzetten als teamleider. Een leuke taak en niet alleen tijdens de roparun maken we er samen een succes van, ook in de aanloop er naar toe zijn de voorbereidingen een belangrijk onderdeel.

Ik ben getrouwd met Betty, samen hebben we twee dochters. In het dagelijks leven ben ik naast consultant en instructeur voor brandweer organisaties ook vrijwilliger bij brandweer Dongen en voorzitter van de Heemkunde kring in Dongen. Hobby’s te veel om op te noemen.

Ik kijk uit naar het pinkster weekend 2023, hopelijk kunnen we weer een mooi bedrag bij elkaar brengen en zo bij veel mensen de pijn een beetje meer dragelijk maken. Rotterdam we komen er aan!

Sponsorlink: https://public.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#16928


Mijn naam is Corné de Ridder – woonachtig in Raamsdonk daar waar het halve zolen treintje ongeveer op de helft van zijn traject was tussen lage Zwaluwe en Den Bosch. Het treintje vervoerde halve zolen t.b.v. De schoenindustrie in de Langstraat

Genoeg over het verleden, nu het heden. Met 2022 nog in ons geheugen als een corona aanpassing gaan we er ook dit jaar een editie  in aangepaste vorm van maken , in zijn geheel blijven we weer binnen de grenzen van Nederland. Het wordt mijn 8 editie ( 6 jaar als chauffeur lopersbus ) de 2ekeer als teamleider

Wederom zal de tijd ons leren wat deze Roparun gaat brengen, wij gaan er met z’n alle de schouders weer onder zetten en hopen weer iets goeds te mogen/kunnen doen voor onze medemens

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#720


We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze teamcaptains en teamleiders zijn er ook lopers, fietsers, chauffeurs en navigatoren, verzorgers.