Teamcaptain & teamleiders

Hallo, ik ben Piet Willeboordse.
Editie 2024 wordt mijn negentiende Roparun. Dat alleen zegt misschien wel iets over mijn enthousiasme voor dit prachtige evenement. De eerste 12 runs deed ik mee als loper. Heel mooie herinneringen aan. Sinds mijn rechterknie hardlopen niet meer zo’n goed idee vindt, heb ik een meer dienende rol binnen het team zoals cateraar of fietser. Dit jaar heb ik de eer om teamcaptain te zijn van dit mooie team. In de aanloop naar het Pinksterweekend moet er heel veel gebeuren om alles goed te laten verlopen tijdens de monstertocht. Daaraan probeer ik mijn steentje bij te dragen. Met het verstrijken van de jaren is het goede doel van de Roparun voor mij steeds belangrijker geworden. Het organiseren van activiteiten die geld opbrengen om de doelstelling van de Roparun te realiseren spreken me aan. Ik zet me onder andere in voor het organiseren van Miniroparuns op scholen en voor onze eigen Halve Zolentrailrun. Ook wil ik weer helpen om net als vorig jaar in Dongen een geweldige doorkomst voor de Roparunkaravaan te organiseren.

Als u ons sponsort betaalt u niet mee aan ons sportieve Pinksterweekend. Dat betalen we zelf. Uw sponsorgeld gaat naar de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. 

Dus…, Sponsor jij ook de Roparun?

Sponsorlink:  Roparun zit in mijn bloed

Ik ben Katja van Doorn en ik mag voor de derde keer mee met ’t Halve Zolenlijntje. De eerste twee keer was ik mee op de fiets en dit jaar als 1 van de 2 teamleiders. Wat waren het een ongelooflijk waardevolle en emotionele ervaring de afgelopen jaren. Mede door mijn beroep realiseer ik me elke dag hoe ongelooflijk rijk ik ben met alles wat ik kan en mag ondernemen. Dat elke dag zo belangrijk is om echt te (be)leven. Ik heb zelf de keuze om er al dan niet wat van te maken. Het horen dat je kanker hebt, zet alles compleet op zijn kop. Dat is geen eigen keuze. Je kan niet even afhaken of zeggen, “vandaag even niet”. En gelukkig zijn er dierbaren die ondanks de diagnose kanker, nog leven. Maar helaas ook dierbaren die deze strijd niet hebben gewonnen. En wat was het waardevol om samen met hun, de laatste dagen te (be)leven.

 

 

 

 

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/fundraisers/katja-van-doorn


Hoi ik ben Mathé Koenen, fijn dat ik in editie 2024 weer mee kan werken aan dit bijzondere evenement. Zeker bij het team van het halve zolen lijntje zal dat de tweede keer weer een mooie beleving worden! Deze Roparun is de zesde keer dat ik deelneem, voorgaande keren heb ik als teamleider, chauffeur en fietser bij team 253, You’ll never Falck alone, en afgelopen jaar bij team halve zolen lijntje als teamleider, deel mogen nemen. Dat de Roparun goed werk levert hebben we  van heel dichtbij meegemaakt en die herinnering is zeker een drijfveer voor deelname.

Bij het Halve zolen lijntje ga ik me weer inzetten als teamleider. Een leuke taak en niet alleen tijdens de roparun maken we er samen een succes van, ook in de aanloop er naar toe zijn de voorbereidingen een belangrijk onderdeel.

Ik ben getrouwd met Betty, samen hebben we twee dochters. In het dagelijks leven ben ik naast consultant en instructeur voor brandweer organisaties ook vrijwilliger bij brandweer Dongen en voorzitter van de Heemkunde kring in Dongen. Hobby’s te veel om op te noemen.

Ik kijk uit naar het pinkster weekend 2024, hopelijk kunnen we weer een mooi bedrag bij elkaar brengen en zo bij veel mensen de pijn een beetje meer dragelijk maken. Rotterdam we komen er weer aan!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/fundraisers/mathe-koenenWe gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze teamcaptains en teamleiders zijn er ook lopers, fietsers, chauffeurs en navigatoren, verzorgers.