Teamcaptain & teamleiders

10994445_1555022558086181_5177759113517716529_n

Hallo, ik ben Piet Willeboordse.
Editie 2022 wordt mijn achttiende Roparun. Dat alleen zegt misschien wel iets over mijn enthousiasme voor dit prachtige evenement. De eerste 12 runs deed ik mee als loper. Heel mooie herinneringen aan. Sinds mijn rechterknie hardlopen niet meer zo’n goed idee vindt, heb ik een meer dienende rol binnen het team zoals cateraar of fietser. Dit jaar heb ik de eer om teamcaptain te zijn van dit mooie team. In de aanloop naar het Pinksterweekend moet er heel veel gebeuren om alles goed te laten verlopen tijdens de monstertocht. Daaraan probeer ik mijn steentje bij te dragen. Met het verstrijken van de jaren is het goede doel van de Roparun voor mij steeds belangrijker geworden. Het organiseren van activiteiten die geld opbrengen om de doelstelling van de Roparun te realiseren spreken me aan. Ik zet me onder andere in voor het organiseren van Miniroparuns op scholen en voor het voorbereiden en uitvoeren van het jaarlijkse benefietdiner.

Als u ons sponsort betaalt u niet mee aan ons sportieve Pinksterweekend. Dat betalen we zelf. Uw sponsorgeld gaat naar de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. 

Dus…, Sponsor jij ook de Roparun?

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#731


Mijn naam is Joan Timmermans, 59 jaar, getrouwd met Nelleke, we hebben samen drie kinderen en wonen in Den Hout.

Na de oprichting in 2007, van ons Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje heb ik in diverse functie deel mogen nemen aan de Roparun. Dit jaar hoop ik daar nog een nieuwe functie aan toe te mogen voegen, namelijk die van chauffeur op het lopers-busje.

Ik ben een erg positief ingesteld persoon dus over het C-woord gaan we het niet eens hebben. We gaan (hopelijk) voor een gezellige Roparun, maar in ieder geval gaan we, voor een mooie opbrengst voor het goede doel!!!

Palliatieve zorg voor mensen die strijden tegen de ziekte kanker.

Mogen wij hierbij ook op Uw steun rekenen?

Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#10067


We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze teamcaptaines en teamleiders zijn er ook lopers, fietsers, chauffeurs en navigatoren, verzorgers.