De Trail

U bent aangekomen op de website van de Halve Zolen Trail. Deze trail run zal plaats vinden op zaterdag 4 maart. Hier vindt u alle relevante over deze nieuwe trail run in het midden van de provincie Noord-Brabant.

Tussen de Noord-Brabantse plaatsen Oosterhout, Den Hout, Made, Geertruidenberg en Raamsdonkbeer ligt de Vrachelse Heide en het Houtse Meer. Een prachtig natuurgebied met bossen, zandverstuivingen, heuvels en natuurplassen. Een geweldig domein voor de Halve Zolen Trail!

Als trailloper moet je de Halve Zolen Trail ooit gelopen hebben. Het parcours is uitdagend en geen moment hetzelfde. Het eerste stuk is eenvoudig en word je geleid over mooie bospaadjes. Maar net als je lekker in je ritme denkt te zitten, breken de eerste heuvels en zandverstuivingen dit gevoel. De trailrun gaat over reguliere bospaden, maar wij kunnen niet garanderen dat je geen natte voeten krijgt.

De gehele opbrengst van deze trail run zal overgemaakt worden naar de Roparun namens Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje. Dit team van ongeveer 25 personen bestaat uit inwoners van oa. de plaatsen Raamsdonkveer, Drunen, Raamsdonk en Dongen. Allemaal plaatsen die langs het Halvezolenlijntje liggen. Wilt u meer weten over ons team en ons goed doel? Navigeert u vooral verder op deze website.

Als jij denkt dat dit parcours iets voor jou is, kom dan op zaterdag 4 maart 2023 naar de Halve Zolen Trail. Durf jij het aan?

Er kunnen maximaal 300 deelnemers meedoen en vanaf 17 december kan je inschrijven, dus schrijf deze datum met grote letters in jouw agenda.