Deelname 2020

Roparun 2020 gaat niet door… 

Natuurlijk gaat de gezondheid van een ieder voor.

Natuurlijk hebben we er alle begrip voor.

Maar wat is het jammer dat ook dit mooie evenement niet door kan gaan vanwege de Corona crisis. Het goede doel, de palliatieve zorg voor kankerpatiënten, heeft hier dus ook onder te lijden. We stonden met ons team ’t Halve Zolenlijntje in de startblokken. Menskracht, materialen, enthousiasme, aan niets zou het mankeren.
Nu moeten we wachten tot in 2021. Als u het team en dus het goede doel een riem onder het hart wilt steken, dan vindt u onder button “sponsors 2019” mogelijkheden om het leed te verzachten of kan u via deze link rechtstreeks bij de Roparun uw donatie storten!

Als Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje (een team uit Raamsdonksveer) zouden wij dit jaar voor het 14e jaar mee gaan doen met de Roparun. Er waren vele wijzigingen nodig om lopers en fietsers compleet te krijgen en we hadden het doel om 10.000 euro sponsor geld bijeen te brengen. De teller stond half maart al op 6722 euro.

In totaal hebben we toch nog 13.000 euro over kunnen maken!

Maar het mag niet zo zijn. Volgend jaar hopen we met dit zelfde team wel aan de start te mogen staan in Parijs! 

 “t Halve Zolenlijntje” is bij haar 13e deelname geëindigd in een tijd van 42 uur, 37 minuten en 03 seconden. Dat betekent dat over de hele afstand van Parijs naar Rotterdam met een snelheid van 12.53 km/u gelopen is.

We zijn hier trots op.

Minstens zo trots zijn we op het bedrag van €6165 (voorlopig) dat we dit jaar weer hebben kunnen overmaken naar het goede doel. Iedereen die aan dit prachtige resultaat heeft meegeholpen heeft, hartelijk dank.

U kunt u ons helpen! Kijk hiervoor op de pagina sponsors of op de pagina activiteiten. Of klik hier om direct te doneren bij de Roparun (Kies: 86 – ’t halve zolenlijntje)

Voor actueel nieuws, foto’s, filmpjes etc. willen wij graag naar onze Facebook en Instagram pagina’s verwijzen, via de icoontjes/knoppen rechtsboven komt u daar gemakkelijk, en vergeet ons daar niet te volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van al onze acties!