Eerbetoon Reggy Ketting Olivier

Op vrijdag 17 april is ons teamlid Reggy Ketting Olivier overleden aan de gevolgen van het Corona virus. Sinds augustus 2019 was Reggy lid van ’t Halve Zolenlijntje. Wat heeft hij in die relatief korte tijd een onuitwisbare indruk achtergelaten bij alle leden.

Vanaf de eerste bijeenkomst was Reggy actief, betrokken, ja bevlogen. Hij gaf zich gelijk op voor meerdere commissies en werkgroepen. De ideeën en initiatieven bleven komen.

Altijd positief.

Als Reggy zei: “Dat gaat goedkomen”, dan wist je al gauw dat dat ook zo was. Reggy ging niet achteroverleunen en afwachten. Nee, hij ging eropuit, legde contacten, regelde en organiseerde. Nooit solistisch, nee altijd in overleg.

Want behalve als heel positieve kerel hebben we  Reggy ook leren kennen als een bijzonder sociaal persoon. Hij legde contact met iedereen. Luisterde heel goed, straalde rust uit, was geïnteresseerd in de ander, werkte echt samen en wilde altijd iemand helpen.

Het verantwoordelijkheidsgevoel is de derde eigenschap die opviel bij Reggy. Als Reggy zei dat hij ergens voor zou zorgen dan hoefde je daar niet aan te twijfelen. Over reglementen, protocollen, draaiboeken en andere afspraken wilde hij graag alles weten en goed op tijd ook. Goed voorbereid ergens aan beginnen, zorgen dat alles geregeld is en zorgen voor de ander was zo vanzelfsprekend voor Reggy.

De taak van Reggy in ons Roparunteam is teamleider. We waren er allemaal al snel van overtuigd dat deze taak op het lijf geschreven is voor hem. Het bewaren van de rust in het team, het communiceren, het voorbereid zijn, de verantwoordelijkheid omzetten in actie; al zijn eigenschappen zouden hier bij elkaar komen.

De Roparun 2020 gaat dit jaar niet door. Inderdaad vanwege de Coronacrisis. Datzelfde virus zorgt er nu voor dat Reggy ook de editie van 2021 niet kan meemaken.

Het is wreed.

Wreed voor Reggy ’s vrouw en kinderen. Maar ook voor ons team, dat binnen een half jaar maar liefst drie (oud-)leden moest verliezen. Ons team is niet meer compleet. Reggy, je zult voor altijd lid van ons team zijn, maar wat gaan we je missen.

1 gedachte over “Eerbetoon Reggy Ketting Olivier

 1. Corne den ridder

  Wat in maart een eenvoudige normale training was in Nijmegen dat is in april ineens een hele waarde volle herinnering geworden , niet alleen dat het een training was waar Reggy zich voor het eerst sportief in zetten voor ons team We wisten al dat dat wel goed zou komen . Nee het waren de heen en terug reis van Raamsdonksveer naar Nijmegen Reggy zat op zijn gemak voorin op de bijrijderstoel en klem tussen ons in zat Katja de andere fietster voor deze training , heel de heen en terug weg was achteraf gezien voor mij een levensles van Reggy aan mij , zijn toekomstplannen zijn vergader verleden met de Chinese noem maar op ,op dat moment stond ik er totaal niet bij stil maar 7 weken later ben ik me er wel degen van bewust dat het voor mij hele waardevolle momenten zijn geweest , ik ben het duidelijk anders gaan zien
  Reggy ik heb je maar kort gekend maar lang genoeg om nu tegen je te zeggen je was een top vent
  Bedankt voor de wijze les ik ga me ervoor inzetten om het allemaal eens wat anders te bekijken en te doen
  Vandaag de dag van je crematie maar gelijk begonnen anderhalf uur eerder gestopt met werken en gewoon is even lekker thuis te zijn zoals jullie Jasper zei koester wat je hebt , van wie zal hij die wijsheid meegekregen hebben. Voor Dorethe en alle andere familie heel veel sterkte met dit grote verlies
  REGGY knuffel mag hier niet meer maar we doen het op afstand stiekem toch . rust zacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *