Lopers

Ik ben Henk Balk en dit wordt mijn vierde jaar bij team ’t Halvezolenlijntje. Het eerste jaar ben ik als fietser mee gegaan en dit jaar hoop ik mijn derde Roparun te lopen. Lopen voor het goede doel maakt het alleen nog maar mooier. Ik woon in Dongen, ben vader van 4 fantastische kinderen en heb gedurende de week een pittige functie op kantoor. Al met al vrij druk, en ook ’s avonds en in het weekend ben ik in en om huis bezig, zelf aan het trainen of bezig met de sporten van de kinderen. Verder ga ik graag met het gezin op vakantie binnen en buiten Europa. Dat zijn ontdekkingsreizen waarbij we altijd veel te veel willen zien, ook van niet alledaagse bestemmingen.
Dus is de Roparun de perfecte combinatie voor mij: hardlopen en reizen en dan ook nog voor een goed doel!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#726


Peter Kramer

Ik ben Peter Kramer. Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee met de Roparun en dus met team ‘t Halvenzolenlijntje. 
Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en in het dagelijks leven ben ik bezig met bestandsbeheer en informatisering. Tijdens de Roparun ga ik mee als loper. Trainen doe ik bij Altedo in Dongen waar ik ook assistent pupillentrainer ben. 
De Roparun vind ik een geweldige uitdaging maar ook een prachtig doel. Een doel waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Wil jij mij daarbij ondersteunen?

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8926


 

wim-padIk ben Arian van Falier en woon in Drunen. Ik sport graag, lopen, maar ook schaatsen en fietsen. Dit wordt mijn vierde jaar met de Halve Zolen. Drie jaar geleden stond ik reserve en ben ik op het laatste moment opgeroepen als fietser. Dit jaar ga ik de uitdaging aan om de Roparun voor de derde keer te lopen. Ik ben een fanatiek sporten en naast hardlopen doe ik aan schaatsen, fietsen en paardrijden. En daarnaast kan je me regelmatig vinden bij concerten en reis ik graag. 
De Roparun vind ik een grote sportieve uitdaging, maar daarnaast vind ik het goede doel en het teamwork ook echt geweldig! 

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#734


Ik ben Thomas Bernard. Ik doe dit jaar voor de derde keer mee met de Roparun. De combinatie hardlopen, het goede doel én saamhorigheid maakt de Roparun voor mij een ideale uitdaging om mee te doen. Als lid van dit team hou ik me onder meer bezig met de organisatie van de feestelijke doorkomst door Dongen, de Halve Zolentrail en natuurlijk de bezoekjes door Sint en zijn pieten via www.sintenpietindongen.nl. Ook verzorg ik vaak benefietdiners om ook op die manier sponsorgeld binnen te halen.
Ik ben getrouwd met Jacqueline en naast mijn drukke baan verricht ik onder meer vrijwilligerswerk voor stichting Parkplezier en Atledo. Natuurlijk loop ik graag hard, maar ik hou ook van een feestje en met carnaval zul je mij dan ook vast en zeker tegen komen. Verder ben ik graag met de camper op pad om mooie plekjes in Europa te ontdekken.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#7727


Ik ben Harold den Boer (52) en doe voor de tweede keermee aan de Roparun. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk bij Veolia als infra specialist, Veoliaheeft voor Ennatuurlijk (was voorheen Essent) het onderhoud en beheer van alle warmtenetten die zij in bezit hebben. Deze warmte netten liggen in heel nederland dus ik maak de nodige kilometers. De werkweek is druk en ik vind mijn ontspanning in het hardlopen, wat ook mijn grootste hobby is.

Vorig jaar heb ik de Roparun voor het eerst meegelopen, dit was geweldig om te doen en dan ook nog door je eigen woonplaats lopen maakt het wel erg bijzonder.

Andere hobby’s zijn moutainbiken, motorrijden en het opknappen van ons huis in het centrum van Dongen

De Roparun is een mooie uitdaging, dat het voor een goed doel is maakt het nog mooier en daar draag ik graag een steentje aan bij..

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8918


Ik ben Jan Kooijman. Ik doe dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun als loper. Ik ben teamleider bij Defensie en heb een eigen bedrijf in het ontwikkelen van electronica oplossingen. Als fanatiek loper vind ik het geweldig dat een evenement als de Roparun bestaat en dat ik zo iets kan doen voor iedereen die met deze K-ziekte te maken heeft. Van dichtbij meegemaakt wat dat betekent en op deze manier kan ik toch iets doen. 
Verder ben ik getrouwd en heb twee geweldige meiden. 

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8923


Arjan van Alphen

Ik ben Arijan van Alphen geboren in het jaar 1969 en woonachtig in het fraaie Oosterhout. Als hoofdgreenkeeper ben ik in dienst bij de Stichting Golfsport Oosterhout waar ik veel bezig ben met groenonderhoud. Voor de stichting ’t Halve Zolenlijntje doe ik voor de tiende keer mee aan de Roparun De reden voor deelname aan dit sportieve evenement is eenvoudig. In het jaar 2011 zijn er in mijn directe omgeving een aantal mensen overleden aan kanker.Door eigen ervaring wat kanker doet met de patiënt en zijn naasten wil ik mij samen met de stichting ’t Halve Zolenlijntje en stichting Roparun inzetten en er voor zorgen dat het “lijden” dragelijker wordt.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#733


Ik ben Dirk-Jan Rombouts (40) en ik doe dit jaar voor de 2e keer mee met de Roparun. Ik loop nu ruim 10 jaar en hierin heb ik oa de marathon van Amsterdam, Rotterdam en Berlijn en 60 van Texel gelopen. Nu heb ik met de Roparun zin in mijn volgende uitdaging! Na een fantastische editie in 2022 kijk ik nog meer uit naar Pinksteren dit jaar.

Ik ben getrouwd en heb drie kleine kinderen (3/6/8). In het dagelijk leven ben ik Supply Chain Directeur bij Haribo voor Nederland en België. In mijn vrije tijd hou ik naast hardlopen ook van zaalvoetbal met vrienden, lezen en mooie reizen maken met de familie. Voor een gezellig speciaal biertje maar ook een uitdagende quiz kan je me zeker uit mijn bed halen.

Deze Roparun vind ik een grote sportieve uitdaging, maar het lijkt me ook een fantastische ervaring met een fantastisch team!
Ik kijk er naar uit!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8925

We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze 8 lopers zijn er ook fietsers, chauffeurs en navigatoren, teamcaptains & teamleiders, verzorgers.