Lopers

Ik ben Henk Balk en dit wordt mijn zesde editie bij team ’t Halvezolenlijntje. Het eerste jaar ben ik als fietser mee gegaan en dit jaar hoop ik mijn vijfde Roparun te lopen. Ik heb meer dan 10 marathons gelopen, maar lopen voor het goede doel maakt het  sporten alleen nog maar mooier. 

Ik woon in Dongen, ben vader van 4 fantastische kinderen en heb gedurende de week een pittige functie op kantoor. Al met al vrij druk, en ook ’s avonds en in het weekend ben ik in en om huis bezig, zelf aan het trainen of bezig met de sporten van de kinderen. Verder ga ik graag met het gezin op vakantie binnen en buiten Europa. Dat zijn ontdekkingsreizen waarbij we altijd veel te veel willen zien, ook van niet alledaagse bestemmingen.
Dus is de Roparun de perfecte combinatie voor mij: hardlopen en reizen en dan ook nog voor een goed doel!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/fundraisers/henk-balk


Peter Kramer

Ik ben Peter Kramer. Dit jaar doe ik voor de derde keer mee met de Roparun en dus met team ‘t Halvenzolenlijntje. 
Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en in het dagelijks leven ben ik bezig met bestandsbeheer en informatisering. Tijdens de Roparun ga ik mee als loper. Trainen doe ik bij Altedo in Dongen waar ik ook assistent pupillentrainer ben. 
De Roparun vind ik een geweldige uitdaging maar ook een prachtig doel. Een doel waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Wil jij mij daarbij ondersteunen?

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/fundraisers/peter-kramer


 

 


Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#7727

Mijn naam is Thijn Aarden, een geboren en getogen Dongenaar.  Al op vroege leeftijd maakte ik kennis met hardlopen als jeugdlid bij Atledo. Als kind waren lange afstanden niet perse mijn favoriete afstanden, maar daar is inmiddels 33 jaar later verandering in gekomen. Na een aantal marathons, kwam vorig jaar als reserve-loper de kans om aan te sluiten bij dit gevarieerde en fanatieke team. Door het wegvallen van één van d elopers mocht ik vorig jaar aantreden voor dit geweldige  loop-evenement voor het goede doel. de Roparun was geen onbekend fenomeen, omdat vele familieleden, vrienden en kennissen deelgenomen hebben aan één van voorgaande edities, sommige zelfs meer dan 258 jaar geleden! vorig jaar heb ik van minuut tot minuut genoten tijdens het lopen, onderweg van alle mensen die langs de kant stonden om ons aan te moedigen, maar ok heb ik genoten van hoe we buiten en in de bus als team samen een mooie bijdrage leverden aan het goede doel. Een goed doel wat me aan het hart gaat, helaas (zoals velen) heb ik de ziekte kanker van veel te dichtbij meegemaakt. Gelukkig wisten sommige de ziekte te overwinnen, waarschijnlijk door de steun van goede doelen als de Roparun. Sommige verloren de oneerlijke strijd. Met hen doe de strijd niet gewonnen hebben, loop ik in mijn achterhoofd naar de finish in Rotterdam. Ik geloof dat we samen kanker kunnen verslaan. met de Roparun voegen we dagen toe aan het leven van mensen met kanker. Help jij mee?! Doneer via deze link

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/fundraisers/thijn-aarden


 

 


Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#7727


Ik ben Harold den Boer (53) en doe voor derde keer mee aan de Roparun. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk als infra specialist bij Ennatuurlijk en ben in die functie mede verantwoordelijk voor onderhoud en beheer van de warmtenetten die Ennatuurlijk heeft. Deze warmtenetten liggen in heel Nederland dus maak ik de nodige kilometers. De werkweek is druk en ik vind mijn ontspanning in het hardlopen, wat ook mijn grootste hobby is.

Ik heb de Roparun al twee keer meegelopen, dit was geweldig om te doen en dan ook nog door je eigen woonplaats lopen maakt het wel erg bijzonder. Andere hobby’s zijn moutainbiken, motorrijden en het opknappen van ons huis in het centrum van Dongen

De Roparun is een mooie uitdaging, dat het voor een goed doel is maakt het nog mooier en daar draag ik graag een steentje aan bij..

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8918


Ik ben Jan Kooijman. Ik doe dit jaar voor de derde keer mee met de Roparun als loper. Ik ben teamleider bij Defensie en heb een eigen bedrijf in het ontwikkelen van electronica oplossingen. Als fanatiek loper vind ik het geweldig dat een evenement als de Roparun bestaat en dat ik zo iets kan doen voor iedereen die met deze K-ziekte te maken heeft. Van dichtbij meegemaakt wat dat betekent en op deze manier kan ik toch iets doen. 
Verder ben ik getrouwd en heb twee geweldige meiden. 

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8923


Arjan van Alphen

Ik ben Arijan van Alphen geboren in het jaar 1969 en woonachtig in het fraaie Oosterhout. Als hoofdgreenkeeper ben ik in dienst bij de Stichting Golfsport Oosterhout waar ik veel bezig ben met groenonderhoud. Voor de stichting ’t Halve Zolenlijntje loop ik sinds 2013 de Roparun. De reden voor deelname aan dit sportieve evenement is eenvoudig. In het jaar 2011 zijn er in mijn directe omgeving een aantal mensen overleden aan kanker.Door eigen ervaring wat kanker doet met de patiënt en zijn naasten wil ik mij samen met de stichting ’t Halve Zolenlijntje en stichting Roparun inzetten en er voor zorgen dat het “lijden” dragelijker wordt.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#733


Ik ben Dirk-Jan Rombouts (40) en ik doe dit jaar voor de 2e keer mee met de Roparun. Ik loop nu ruim 10 jaar en hierin heb ik oa de marathon van Amsterdam, Rotterdam en Berlijn en 60 van Texel gelopen. Nu heb ik met de Roparun zin in mijn volgende uitdaging! Na een fantastische edities in 2022 en 2023 kijk ik nog meer uit naar Pinksteren dit jaar.

Ik ben getrouwd en heb drie kleine kinderen (3/6/8). In het dagelijks leven ben ik Supply Chain Directeur bij Haribo voor Nederland en België. In mijn vrije tijd hou ik naast hardlopen ook van zaalvoetbal met vrienden, lezen en mooie reizen maken met de familie. Voor een gezellig speciaal biertje maar ook een uitdagende quiz kan je me zeker uit mijn bed halen.

Deze Roparun vind ik een grote sportieve uitdaging, maar het lijkt me ook een fantastische ervaring met een fantastisch team!
Ik kijk er naar uit!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8925

Mijn naam is Angelique Loose.

Ik woon in Breda en heb 3 kinderen. 

Ik doe dit jaar voor de eerste keer mee aan de roparun bij ‘t halvezolenlijntje.

Als hardloper ga ik deze uitdaging graag aan.  

Mijn verdere hobby’s zijn: zwemmen, fietsen, wandelen, uitgaan en muziekevenementen bezoeken.

Ook in de sportschool ben ik regelmatig te vinden.  

Ik vind palliatieve zorg voor kanker patiënten erg belangrijk daarom wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8925

We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze 8 lopers zijn er ook fietsers, chauffeurs en navigatoren, teamcaptains & teamleiders, verzorgers.