Fietsers

Ik ben Anton Rombouts en sta links op deze foto. Ik doe dit jaar voor de derde keer mee met de Roparun samen met mijn zoon Dirk-Jan. Zelf ga ik mee als fietser, terwijl Dirk-Jan als loper meegaat. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 5 kleinkinderen. In het dagelijks leven ben ik gepensioneerd leraar basisonderwijs en ben ik vrijwilliger bij Parkplezier en Dongen Ice. Helaas heb ik vanwege heupklachten moeten stoppen met hardlopen. Sportief gezien houd ik me vooral bezig met fietsen, wandelen en golfen. In september 2022 heb ik nog een prachtige fietstocht gemaakt naar Rome. Ik vind het geweldig om op basisscholen mini roparuns (een soort sponsorloop) mee te organiseren en krijg erg veel energie als ik zie hoe kinderen zich hiervoor willen inzetten. Het geld dat we ophalen gaat in zijn geheel naar de Roparun. Ik vind de Roparun een prachtig evenement met een geweldig goed doel en ben blij dat ik hieraan samen met mijn zoon en alle andere teamleden een steentje kan bijdragen.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8915


Mijn naam is Cor van Balkom vader van 3 kinderen en trotse opa van 4 kleinkinderen. Je vindt mij rechts op deze foto, naast mijn zwager Anton, die mij vorig jaar heeft overgehaald om mee te doen. Ik ga nu dan dit jaar voor de tweede keer mee als fietser. De eerste keer was een prachtige ervaring. Na mijn werkzame leven als docent aan een technische school is het verder goed genieten van mijn vrije tijd. Mijn vrije tijd wordt gevuld met vrijwilligerswerk in een bejaardencentrum, beeldhouwen, wandelen en fietsen. Mijn vrouw Ria in 2017 helaas aan kanker overleden. Een reden temeer om aan de Roparun deel te nemen. De Roparun is dan ook is ook voor mij een mooie uitdaging. Het doel maakt het nog mooier en daar wil ik graag een steentje aan bij dragen.

Sponsorlink: https://public.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#17186


Ik ben Arian van Falier en woon in Drunen. Ik sport graag, lopen, maar ook schaatsen en fietsen. Dit wordt mijn vierde jaar met de Halve Zolen. Drie jaar geleden stond ik reserve en ben ik op het laatste moment opgeroepen als fietser. Dit jaar ga ik de uitdaging aan om de Roparun voor de derde keer te lopen. Ik ben een fanatiek sporten en naast hardlopen doe ik aan schaatsen, fietsen en paardrijden. En daarnaast kan je me regelmatig vinden bij concerten en reis ik graag. 
De Roparun vind ik een grote sportieve uitdaging, maar daarnaast vind ik het goede doel en het teamwork ook echt geweldig! 

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#734Ik ben Thomas Bernard. Ik doe dit jaar voor de vierde keer mee met de Roparun. De combinatie hardlopen, fietsen, het goede doel én saamhorigheid maakt de Roparun voor mij een ideale uitdaging om mee te doen. Dit jaar ga ik mee als fietser om de lopers te begeleiden. Als lid van dit team hou ik me onder meer bezig met de organisatie van de feestelijke doorkomst door Dongen, de Halve Zolentrial en natuurlijk de bezoekjes door Sint en zijn pieten via www.sintenpietindongen.nl. Ook verzorg ik vaak benefietdiners om ook op die manier sponsorgeld binnen te halen. Ik ben getrouwd met Jacqueline en naast mijn drukke baan verricht ik onder meer vrijwilligerswerk voor stichting Parkplezier en Atledo. natuurlijk loop ik graag hard, maar ik hou ook van een feestje en met de carnaval zul je mij als lid van CV het Postkantoor dan ook vast en zeker tegenkomen. Verder ben ik graag met de camper op pad om mooie plekjes in Europa te ontdekken.

We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze 4 fietsers zijn er ook lopers, chauffeurs en navigatoren, teamcaptains & teamleiders, verzorgers.