Fietsers

Ik ben Anton Rombouts en sta links op deze foto. Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee met de Roparun samen met mijn zoon Dirk-Jan. Zelf ga ik mee als fietser, terwijl Dirk-Jan als loper meegaat. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Nummer 4 is op komst. In het dagelijks leven ben ik gepensioneerd leraar basisonderwijs en ben ik vrijwilliger bij Atledo, Parkplezier en Dongen Ice. Helaas heb ik vanwege heupklachten moeten stoppen met hardlopen. Sportief gezien houd ik me vooral bezig met fietsen, wandelen en golfen. In september 2022 heb ik nog een prachtige fietstocht gemaakt naar Rome. Ik vind het geweldig om op basisscholen mini roparuns (een soort sponsorloop) mee te organiseren en krijg erg veel energie als ik zie hoe kinderen zich hiervoor willen inzetten. Het geld dat we ophalen gaat in zijn geheel naar de Roparun. Ik vind de Roparun een prachtig evenement met een geweldig goed doel en ben blij dat ik hieraan samen met mijn zoon en alle andere teamleden een steentje kan bijdragen.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8915


Mijn naam is Cor van Balkom vader van 3 kinderen en trotse opa van 4 kleinkinderen. Je vindt mij rechts op deze foto, naast mijn zwager Anton, Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee als fietser. Na mijn werkzame leven als docent aan een technische school is het verder goed genieten van mijn vrije tijd. Mijn vrije tijd wordt gevuld met vrijwilligerswerk in een bejaardencentrum, beeldhouwen, wandelen en fietsen. Tijdens onze fietstocht naar Rome, samen met Anton, heeft hij me overgehaald om mee te doen aan de Roparun. Helaas is mijn vrouw Ria in 2017 aan kanker overleden. Een reden temeer om aan de Roparun deel te nemen. Vorig jaar heb ik de Roparun al voorbij zien komen in Breda en Sprundel. Een hele happening was dat. De Roparun is ook voor mij een mooie uitdaging. Het doel maakt het nog mooier en daar wil ik graag een steentje aan bij dragen.

Sponsorlink: https://public.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#17186


Ik ben Harrie Veldkamp en ik doe dit jaar voor de tweede keer mee met de Roparun als fietser. Ik ben getrouwd met Maaike (die de catering gaat verzorgen tijdens de Roparun) en heb twee uitwonende kinderen. Mijn laatste functie was locatiemanager van 2 verpleeg-verzorgingshuizen inclusief thuiszorg. Ben al enkele jaren niet meer werkzaam en heb dus tijd om vrijwilligerswerk te doen (o.a. bij stichting Parkplezier).
Als secretaris van onze CV het Postkantoor ben ik nooit verlegen om met veel plezier aan de georganiseerde activiteiten van stichting de Peeënsteker mee te doen. 
Ik hou van fietsen op mijn racefiets, klussen in- en rondom het huis en ga graag regelmatig op pad met onze tenttrailer. 
Het is top om mee te doen met de Roparun en om klaar te staan voor anderen & het goede doel.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8917


Ik ben Katja van Doorn en ik mag voor de tweede keer mee met ’t Halve Zolenlijntje. Wat was het een ongelooflijk waardevolle en emotionele ervaring vorig jaar. Mede door mijn beroep realiseer ik me elke dag hoe ongelooflijk rijk ik ben met alles wat ik kan en mag ondernemen. Dat elke dag zo belangrijk is om echt te (be)leven. Ik heb zelf de keuze om er al dan niet wat van te maken. Het horen dat je kanker hebt, zet alles compleet op zijn kop. Dat is geen eigen keuze. Je kan niet even afhaken of zeggen, “vandaag even niet”. En gelukkig zijn er dierbaren die ondanks de diagnose kanker, nog leven. Maar helaas ook dierbaren die deze strijd niet hebben gewonnen. En wat was het waardevol om samen met hun, de laatste dagen te (be)leven.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8920


We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze 4 fietsers zijn er ook lopers, chauffeurs en navigatoren, teamcaptains & teamleiders, verzorgers.