Fietsers

Ik ben Ilse Koot (50). Ik ben getrouwd  en heb vier kinderen in de leeftijd van 17 t/m 26 jaar. In het dagelijks leven begeleid ik mensen naar een gezondere actievere levensstijl met behulp van de producten van Herbalife. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee met de Roparun als fietser. Aangestoken door het Roparun-virus door mijn man André, die dit jaar voor de 9e keer meegaat als loper. Vorig jaar voor de eerste keer mee geweest en dit heeft enorme indruk op mijn gemaakt. De enorme saamhorigheid als team, maar ook al die mensen langs de kant van de weg die je komen aanmoedigen. Gewoon omdat je een prestatie neer zet voor een, overigens geweldig, goed doel. Ik vond het imponerend/heftig/indrukwekkend. En ga dit jaar dan ook met een extra stukje enthousiasme weer mee!

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#6417


Ik ben Anton Rombouts. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Roparun samen met mijn zoon Dirk-Jan Rombouts die als loper mee gaat. Zelf ga ik mee als fietser. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In het dagelijks leven ben ik gepensioneerd leraar basisonderwijs en ben ik vrijwilliger bij Atledo, Parkplezier en DongenIce. Ik hou van hardlopen, fietsen, wandelen en golfen. 
De Roparun vind ik een prachtig evenement met een geweldig goed doel. Prachtig om dit samen met m’n zoon te gaan beleven.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8915


Ik ben Harrie Veldkamp en ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Roparun als fietser. Ik ben getrouwd met Maaike (die de catering gaat verzorgen tijdens de Roparun) en heb twee uitwonende kinderen. Mijn laatste functie was locatiemanager van 2 verpleeg-verzorgingshuizen inclusief thuiszorg. Ben al enkele jaren niet meer werkzaam en heb dus tijd om vrijwilligerswerk te doen (o.a. ben een maatje van een bewoner van het Thomas huis te Dongen, voorzitter van werkgroep Dag van het Park). Ik hou van Fietsen op mijn racefiets, klussen in- en rondom het huis en ga graag en regelmatig weg met onze tenttrailer. Het lijkt mij top om mee te doen met de Roparun en om klaar te staan voor anderen & het goede doel.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8917


Ik ben Katja van Doorn en ik ga voor de eerste keer mee met ’t Halve Zolenlijntje. Mede door mijn beroep realiseer ik me elke dag hoe ongelooflijk rijk ik ben met alles wat ik kan en mag ondernemen. Dat elke dag zo belangrijk is om echt te (be)leven. Ik heb zelf de keuze om er al dan niet wat van te maken. Het horen dat je kanker hebt zet alles compleet op zijn kop. Dat is geen eigen keuze. Je kan niet even afhaken of zeggen, “vandaag even niet”. En gelukkig zijn er dierbaren die ondanks de diagnose kanker, nog leven. Maar helaas ook dierbaren die deze strijd niet hebben gewonnen. En wat was het waardevol om samen met hun, de laatste dagen te leven.

Sponsorlink: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/86#8920

We gaan met een team van 25 mensen mee met de Roparun, naast deze 4 fietsers zijn er ook lopers, chauffeurs en navigatoren, teamcaptains & teamleiders, verzorgers.