Benefiet diner

Benefiet diner voor de Roparun in het Cambreur College te Dongen

De netto opbrengst van het benefitdiner 2019 was €1166. Kunnen we dit dit jaar overtreffen? 

Op zaterdagavond 14 maart worden de gasten wederom welkom geheten door leden van het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje voor het 3de Benefiet Diner. Eenmaal gearriveerd zal u onthaald worden in de sfeervol aangeklede restaurantruimte van het Cambreur College met  een glaasje feestelijke bubbels en een heerlijke amuse.
Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje heeft in samenwerking met vier hobbykoks en het Cambreur College wederom een benefietdiner georganiseerd waarvoor u zich vanaf nu kan aanmelden! Wacht niet te lang, want vol = vol!
De opbrengst van dit diner gaat in zijn geheel naar stichting Roparun. Deze stichting stelt zich ten doel om palliatieve zorg aan kankerpatiënten te bieden.

Culinair

De hele dag zullen Thomas Bernard, Norbert Norbert Gorter, Frans Kleemans en Berry Schellekens bezig zijn met de voorbereidingen in de keuken van het Cambreur college om voor u een prachtig diner klaar te maken. Met alleen maar verse ingrediënten wordt er een menu samengesteld waarbij letterlijk en figuurlijk de vingers afgelikt kunnen gaan worden. Na een korte uitleg over de Roparun en het team zal het vijfgangendiner starten.

Aanmelden

Wij weten zeker dat u een onvergetelijke avond zal hebben! Aanmelden kan vanaf nu! Dit kan door een mail te sturen aan willeboordse.vanboxtel@home.nl o.v.v. uw naam, telefoonnummer, aantal personen dat met u meekomt én hun namen.

Kosten:
45 euro p.p. incl. drank

Adres:
Cambreur College
Mgr. Schaepmanlaan 2
Dongen

10994445_1555022558086181_5177759113517716529_n