’t Halve Zolenlijntje bedankt Dongen

      Reacties uitgeschakeld voor ’t Halve Zolenlijntje bedankt Dongen

Dongen heeft er met de doorkomst van de Roparun een evenement bijgekregen. Iedereen kan begrijpen dat een evenement van een dergelijke omvang niet zonder de hulp van velen gerealiseerd kan worden. Dongen heeft laten zien waarin het goed is: een evenement dragen met vele partners en zo tot een succes maken.

Dank aan alle vrijwilligers

Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje wil hier dan ook graag alle vrijwilligers bedanken. De samenwerking met AV Atledo, de Dongense horeca en burgemeester en wethouders is voor ‘t Halve Zolenlijntje niet alleen hartverwarmend, maar ook essentieel. In het weekend dat het complete Roparunteam onderweg is, bouwen vele vrijwilligers het feestterrein op en ook ’s avonds ligt de hele logistiek en bemanning van alle posten in handen van Atledo. De hele Roparun kan deze mensen niet genoeg bedanken. Burgemeester en Wethouder verlenen ook hun medewerking aan dit festijn. Zij zullen aanwezig zijn om de doortrekkende teamstoe te juichen, maar zij helpen ook bij het jureren, bij de bediending en zijn betrokken geweest bij het verlenen van vergunningen en de p.r. Langs de route zullen verschillende horecaondernemers hun terrassen versieren, muziek laten horen en zorgen zo voor een gastvrije en feestelijke sfeer voor de voorbijtrekkende teams.  ’t Halve Zolenlijntje is ook heel trots opalle artiesten die belangeloos gaan optreden in de feesttent. 

Dank aan de sponsoren

Maar niet alles kan gratis gebeuren. De grote feesttent, het podium, licht en geluid kosten nu eenmaal geld. Geld dat niet onttrokken mag worden uit de kas van het Roparunteam. Dit geld is namelijk verzameld voor het goede doel en gaat daar ook in zijn geheel naar toe. Daarom is ‘t Halve Zolenlijntje ook zo blij dat zij vele sponsoren gevonden heeft die het financiële deel van het doorkomstfeest mogelijk maken. De dank gaat dus uit aan alle adverteerders en aan de hoofdsponsors: