Orange Planet hoofdsponsor shirt 2016

 

103985_Logo_Orange_Planet_groothandel_in_unieke_producten

We zijn erg blij met het besluit van Ralf Witlox van Orange Planet om ons team dit jaar te ondersteunen. Orange Planet is dit jaar hoofdsponsor van ons shirt.

Op  de Facebookpagina van Orange Planet motiveert directeur Ralf Witlox zijn keuze;

Toen ik eind jaren '90 stage liep in Rotterdam, zag ik hoe groot de Stichting Roparun was. Veel collega's in Rotterdam waren betrokken bij deze loop als deelnemer, teamlid danwel als supporter. Toen vorig jaar Mathieu Verlinde aanklopte om onze mascotte Orange Donkey te lenen voor mini roparuns te organiseren op basisscholen in Dongen en omgeving om geld in te zamelen voor dit mooie doel hebben we uiteraard direct toegezegd. Dit jaar gaan we een stapje verder en zullen we shirtsponsor worden van team 86 Roparunteam 't Halve Zolenlijntje. Vorig jaar eindigden ze als 6de en die sportieve prestatie, streven wij als bedrijf ook graag na. Maar dit bericht is nog meer bedoeld voor degene die het doel van de roparun "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" ook ondersteunen. Via de link http://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=490655 kun je het team sponsoren, maar er zijn ook nog ruimtes vrij op hun shirt. Nu trainen ze zich in het zweet om 14 tot 16 mei een topprestatie neer te zetten voor het goede doel, die zeker ook uw steun verdiend. Neem dan contact met ze op https://www.halvezolenlijntje.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *