Benefietdiner zéér geslaagd!

De avond stond niet alleen in het teken van gezellig met elkaar een hapje eten. Vele aanwezigen verzorgden samen het entertainment. Ze werden daarbij ondersteund/gestuurd door de dames van Jules Hoendervangers entertainment, die in plat Haags, Rotterdams, Utrechts hun“gasten” achter de microfoon wisten te lokken. Onder de aanwezigen bleek veel zangtalent. Zo ook ons teamlid Wim Zijlmans, die de microfoon ter hand nam en het lied van Ciske de Rat “Krijg toch allemaal de klere” op geheel eigen wijze vertolkte. Bo, de dochter van ons aller Corné was jarig en kreeg een speciaal voor haar gemaakt verjaardag lied te horen. Als extra verrassing was er ook nog een loterij met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door diverse bedrijven. Of het doorgestoken kaart was kunnen we natuurlijk niet bewijzen, maar de prijzen vielen opvallend veel in de 900 nummers. Toeval of niet maar de avond heeft ruim €900,=  opgeleverd. Stichting Roparun had zelfs een verslaggever van Roparun radio afgevaardigdom verslag te doen van deze avond. Vanaf 20 maart is er ieder zondag een Roparun radiouitzending en tijdens het pinksterweekend 72 uur live verslag van de Roparun. Met elkaar werd er een heel gezellige avond van gemaakt. Het benefiet diner kan als een grootsucces beschouwd worden. Horeca medewerkers van Peter Elbers Catering; JulesHoendervangers Entertainment; sponsors en natuurlijk alle aanwezige DANK!

Loterijsponsors: De Man Fleurcenter; Robert groente en fruit; Jenneke chocolade; Smaakrijk Raamsdonk; Andrea’s Taarten; VanMierlo drogisterij; De Meulepad Sfeer en Decoratie; Bakkerij Wiercx Raamsdonksveer; Bakkerij van der Westen; Linberg caravans; Bloemisterij ’t Blommeke; Pernod Ricard Nederland; Golf Profesional Brain Grofith; Everyting Sweet

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *