Geweldig bedrag voor hulp aan de Cross for the Crocus

      Reacties uitgeschakeld voor Geweldig bedrag voor hulp aan de Cross for the Crocus

Op 21 maart werden door de bestuursleden van de stichting Cross for the Crocus de cheques uitgereikt aan diverse goede doelen. Een van die cheques was bestemd voor het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje.

Mountainbiken voor het goede doel

De Cross for the Crocus is een mountainbiketoertocht die jaarlijks georganiseerd wordt om organisaties die zich inzetten voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten te ondersteunen. Ook dit jaar was de tocht weer uitverkocht. Dus konden er 1000 mountainbikers genieten van de fraaie parcoursen. Om dit mogelijk te maken zijn er veel vrijwilligers nodig; verkeersregelaars, mensen die de verzorgingsposten bemannen, parkeerwachters, vrijwilligers die de fietsen afspuiten, vrijwilligers die de inschrijftafels beheren en nog veel meer. Ieder jaar is ons team daar actief in.

Vrijwilligers

 Dit jaar leverden we met 21 mensen de grootste groep aan vrijwilligers. Behalve teamleden waren er diverse mensen, die ons team een warm toedragen, bereid een dagdeel de handen uit de mouwen te steken. Deze inzet werd door de organisatoren van de Cross for the Crocus gehonoreerd met een cheque van maar liefst € 2.415. In de Jacobushoeve werd de cheque overhandigd aan de teamleden Anton Rombouts en Arijan van Alphen, die hier uiteraard heel blij mee waren. De volgende activiteit waar ons team gaat helpen voor het goede doel is de Kaaienloop die op 11 mei van start gaat. Als ons team op 18 mei aan de start staat van de Roparun, kan het met een goed gevoel en een prachtige donatie voor het goede doel op weg gaan naar Rotterdam.