MINI-ROPARUN MontessoriSchool woensdag 13 april 2016

 

MontessoriSchool

 


De Montessorischool Oosterhout heeft positief gereageerd op het verzoek van ons Roparunteam ‘t Halve Zolenlijntje om een sponsorloop te organiseren.

We hebben een Mini-Roparun ontwikkeld waarbij we de leerlingen op een sportieve manier laten ervaren dat met teamwerk (vele handen maken licht werk) heel veel te bereiken valt. De Mini-Roparun houdt in dat teams van 4 à 5 leerlingen van de onderbouw gedurende 15 minuten en van de bovenbouw gedurende 25 minuten in estafettevorm een parcours afleggen. We bootsen de Roparun dus in het klein na. De Mini-Roparun zal worden opgeluisterd met o.a. een presentator met muziek, een mascotte en lekkers voor de kinderen!

De kinderen krijgen van hun leerkracht een sponsorformulier waarmee zij bij hun ouders, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes, buren etc. geld kunnen inzamelen voor de prestatie die zij tijdens de Mini-Roparun leveren.

De Mini-Roparun zal plaatsvinden op woensdagochtend 13 april. De bekendmaking van het totale sponsorbedrag vindt plaats om 12.00 uur op het plein van de Montessorischool Oosterhout.

Om de leerlingen een goed beeld te geven van het doel en de Roparun zelf, komen teamleden van ’t Halve Zolenlijntje op 21 maart een gastles geven op onze school. Deze datum is gelijk de aftrap voor de sponsoractie. We hopen op een enthousiaste deelname van de hele schoolgemeenschap voor deze sympathieke actie.

De contactgegevens van de Montessori basis- en voorschool Oosterhout zijn:

Trekbeemd34

4907DP Oosterhout

Tel. 0162 470581

www.montessorischooloosterhout.nl

Mocht u met uw school, organisatie of bedrijf ook interesse hebben om u in te zetten voor een goed en concreet doel, neem dan contact met ons op. We kunnen u ervaring, enthousiasme, menskracht en materialen bieden om van een Miniroparun een geslaagd evenement te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *