Mini Roparun op Basisschool de Lageweide

      Reacties uitgeschakeld voor Mini Roparun op Basisschool de Lageweide

VRIJDAGMORGEN 21 APRIL MINI-ROPARUN B.S. DE LAGE WEIDE MADE

 Basisschool de lage weide in Made is heel enthousiast om samen met ons Roparunteam ‘t Halve Zolenlijntje een sponsorloop te organiseren. We hebben een Mini-Roparun ontwikkeld waarbij we de leerlingen op een sportieve manier laten ervaren dat met teamwerk (vele handen maken licht werk) heel veel te bereiken valt. De Mini-Roparun houdt in dat teams van 4 à 5 leerlingen gedurende 25 minuten in estafettevorm een parcours afleggen. We bootsen de Roparun dus in het klein na. De Mini-Roparun zal worden opgeluisterd met o.a. een presentator met muziek, een mascotte en lekkers voor de kinderen!

De Mini-Roparun zal plaatsvinden op vrijdagmorgen 21 april. De bekendmaking van het totale sponsorbedrag vindt plaats om 11.45 uur op het plein van de lage weide te Made.

Om de leerlingen een goed beeld te geven van het doel en de Roparun zelf, komen teamleden van ’t Halve Zolenlijntje op 5 april een gastles geven op school. Deze datum is gelijk de aftrap voor de sponsoractie. De kinderen krijgen dan van hun leerkracht een sponsorformulier waarmee z
ij bij hun ouders, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes, buren etc. geld kunnen inzamelen voor de prestatie die zij tijdens de Miniroparun leveren. We hopen op een enthousiaste deelname van de hele schoolgemeenschap voor deze sympathieke actie.

 

De contactgegevens van de Basisschool de lage weide  zijn:

B.S. “de lage weide”
Julianastraat 1
4921KM MADE
tel: 0162-683466
info.delageweide@skod.org

www.delageweide.nl

Mocht een leerling zich dus aan uw deur melden, dan is een sponsorbijdrage voor het sportieve aandeel én voor het goede doel van harte welkom. En een flinke aanmoediging op 21 april maakt het voor de kinderen zeker een bijzondere dag om nooit te vergeten!

Mocht u met uw school, organisatie of bedrijf ook interesse hebben om u in te zetten voor een goed en concreet doel, neem dan contact met stichting ’t halve Zolenlijntje. Dit ervaren Roparunteam kan u ervaring, enthousiasme, menskracht en materialen bieden om van een Miniroparun een geslaagd evenement te maken.