Reünie

Beste Oud- Halve Zool, 

De aanhef klinkt bijna als een scheldwoord, maar het is wel degelijk een eretitel! Jij hebt deel uitgemaakt van het illustere Roparun team  ’t Halve Zolenlijntje.

Na twee coronajaren is het team gelukkig nog springlevend. We gaan er weer voor. De unieke editie waarbij we helemaal in Nederland blijven en onze 530 kilometers gaan afleggen van Vliegveld Twente naar de Coolsingel is voor ons een prachtige uitdaging. Dit jaar komt de Roparun door Dongen. Niet helemaal toevallig, want daar hebben we goed ons best voor gedaan. In Dongen willen we namelijk een spectaculaire doorkomst organiseren voor alle teams.

Op zondag 5 juni om ca. 17.30 uur wordt het eerste team verwacht in Dongen en het laatste team zal zo ongeveer om 24.00 uur onthaald worden in een oranje dorp. Oranje dorp omdat de route door Dongen helemaal in onze teamkleuren versierd gaat worden en van muziek voorzien zal worden. Het hoogtepunt van de festiviteiten zal plaats vinden op het terrein van Atledo aan de Sportlaan. Daar wordt een feest georganiseerd voor alle teams en hun supporters. Drie bands op het podium, een feest-dj, een speaker, een buitenbar, foodtrucks, feesttenten, een Roparun checkpoint op het terrein. Het belooft een feest zonder weerga te worden. We gaan voor Roparunnerstad van 2022. Wat zou het leuk zijn als jij daar bij bent. Trek je oranje outfit aan en maak dit mee: een reünie van oud-leden tijdens de Roparun. Bovendien hebben wij als team een wisselpunt in Dongen. Onze bus staat vlakbij de feestlocatie op het parkeerterrein van De Hertog Janstraat. Alle mogelijkheden dus voor een meet & greet!

Zien we jou ook op het terrein van Atledo?! Wordt erg gewaardeerd en een leuke avond is gegarandeerd.

Sportieve groeten,

Namens het hele team van ’t Halve Zolenlijntje,

Piet Willeboordse