Roparun Quiz

De Grote Online Roparunquiz, vrijdag 22 januari, 20.00 – 22.00 uur.

Roparun Quiz voor iedereen

Op vrijdagavond 22 januari van 20.00 tot 22.00 uur kun je mee quizzen voor het goede doel. Het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje organiseert in samenwerking met Kwisjes.com een online quiz. Iedereen die van een quiz, competitie en gezelligheid houdt kan meedoen. 

Online Roparunquiz

Veel, heel veel is afgezegd of onmogelijk geworden de laatste tijd. Maar een quiz online spelen kan wel heel goed. In teams van maximaal vier personen kan een quiz gespeeld worden vanuit de eigen huiskamer of van een afstandje maar toch met elkaar via bijvoorbeeld Zoom, Teams of Skype. Meer coronaproof vermaak is niet mogelijk. De quiz bestaat uit 5 zeer diverse ronden. Het professionele kwisjes.com heeft voor de deelnemers leuke filmpjes, muziek en vragen klaar staan. Een aantal zal betrekking hebben op de Roparun. Het overgrote deel van de opdrachten is echter algemeen. Een actieve, gezellige avond is gegarandeerd.  Voor slechts €25,00 per team doe je mee en je steunt daarmee ook het goede doel. Er zijn bovendien nog eens leuke prijzen te verdienen.

Roparun 2021

Dit jaar, tijdens het Pinksterweekend, wordt voor de 30e maal de Roparun georganiseerd. De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Vanwege alle corona gerelateerde onzekerheden is al besloten dat de Roparun van 2021 niet vanuit Parijs start, maar vanuit het Limburgse Landgraaf. Een geheel nieuwe route dus die door Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland zal lopen. De finish is na 550 km weer op de Coolsingel in Rotterdam. De net zo grote uitdaging voor het ervaren team van ’t halve Zolenlijntje is om hiermee zoveel mogelijk geld te genereren voor het goede doel. Dan hebben we het over de palliatieve zorg voor kankerpatiënten en hun familie. 

Zelf meedoen

Dus…, verzamel wat mensen (in totaal dus niet meer dan vier) om een avondje te quizzen op 22 januari. Moet niet moeilijk zijn in het quizgekke Dongen!   Meld je aan via kwisjesquizzen@gmail.com. Wil je meer weten over de quiz( -master), kijk dan op www.kwisjes.com. Wil je meer weten over de Roparun en ’t Halve Zolenlijntje, volg dan www.roparun.nl en halvezolenlijntje.

De Grote Online Roparunquiz, vrijdag 22 januari, 20.00 – 22.00 uur.

Doe mee met De Grote Online Roparun quiz en steun het goede doel! Georganiseerd door Kwisjes en Roparunteam ‘T Halve Zolenlijntje. De quiz bestaat uit 5 zeer diverse rondes, met leuke filmpjes, muziek en vragen over allerlei zaken en een klein beetje over de Roparun.

Deelname aan de quiz kost 25 euro per team.

Je steunt hiermee de goede doelen van de Roparun, zoals de zorg voor patiënten met kanker. Bovendien maak je kans op leuke prijzen! Meedoen aan de online quiz kan met een team van maximaal vier personen.

Opgeven doe je via kwisjesquizzen@gmail.com.

Tot 22 januari!