Statiegeld voor de Roparun

Maart actiemaand bij de Jumbo Dongen

UPDATE: Weer goed nieuws, de statiegeld aktie heeft €350 opgeleverd. Allemaal hartelijk dank!

Gedurende de hele maand maart kunnen statiegeldbonnen gedoneerd worden voor een prachtig doel. In het brievenbus bij de flessenautomaat in de Jumbosupermarkt kunt u uw statiegeldbonnen doneren voor het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje.

 

De stichting ’t Halve Zolenlijntje zet zich al voor het dertiende achtereenvolgende jaar in voor de Roparun. Het gedreven team doet ieder jaar met veel succes mee aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam tijdens het Pinksterweekend. Dit is een sponsorloop voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. De gelden worden besteed om gezinnen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte wat verlichting, afleiding en extra zorg te bieden. Een doel waar niemand moeite mee kan hebben en waar helaas zoveel mensen mee te maken hebben gekregen.

 

Het team ’t halve Zolenlijntje roept dan ook alle winkelende mensen in de Jumbo supermarkt van Dongen op om hun statiegeldbonnen in de maand maart te doneren. Met carnaval in het vooruitzicht moeten er toch heel wat statiegeldbonnen gedoneerd kunnen worden. Alvast hartelijk dank namens heel veel mensen!