Statiegeld voor de Roparun

UPDATE: de actie is verlengd tot 31 December 2018!!!!

November actiemaand bij de Jumbo Raamsdonksveer

Gedurende de hele maand november kunnen statiegeldbonnen gedoneerd worden voor een prachtig doel. In het brievenbus bij de flessenautomaat in de Jumbosupermarkt kunt u uw statiegeldbonnen doneren voor het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje uit Raamsdonksveer.

De stichting ’t Halve Zolenlijntje zet zich al voor het dertiende achtereenvolgende jaar in voor de Roparun. Het gedreven team doet ieder jaar met veel succes mee aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam tijdens het Pinksterweekend. Dit is een sponsorloop voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. De gelden worden besteed om gezinnen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte wat verlichting, afleiding en extra zorg te bieden. Een doel waar niemand moeite mee kan hebben en waar helaas zoveel mensen mee te maken hebben gekregen.

Het Raamsdonksveerse team ’t halve Zolenlijntje roept dan ook alle winkelende mensen in de Jumbo supermarkt van Raamsdonksveer op om hun statiegeldbonnen in de maand november te doneren. Alvast hartelijk dank namens heel veel mensen!