Benefietdiner

Benefietdiner voor de Roparun in het Hanze College

 

Op zaterdagavond 30 maart organiseert het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje een diner voor 40 gasten. Heerlijk dineren op een bijzondere locatie. De opbrengst hiervan is helemaal voor het goede doel. De twee voorgaande jaren organiseerde het team het diner op het Dongense Cambreur College. De keuken wordt daar momenteel verbouwd en daarom zijn de Roparunners dan ook heel blij dat ze te gast mogen zijn bij het Oosterhoutse Hanze College.

 

Vier hobbykoks zijn bereid gevonden om een exclusief vijfgangenmenu samen te stellen. Zij gaan dit bereiden in de volledig uitgeruste keuken van het Hanze College, Bouwlingstraat 74 in Oosterhout. Het diner zal opgediend worden in het restaurant van het Hanze College. De vorige edities waren een doorslaand succes. Heerlijk eten, fantastische sfeer en een mooie opbrengst voor de Roparun.

Stichting ’t Halve Zolenlijntje zamelt op deze originele manier gelden in voor de goede doelen van de Roparun ( roparun.nl). Palliatieve zorg voor kankerpatiënten is het hoofddoel. Kwaliteit van leven geven aan mensen die het heel zwaar hebben is natuurlijk niet alleen met geld te bewerkstelligen. Maar er is wel geld voor nodig. Het team doet op 8, 9 en 10 juni weer mee aan de Roparun, de 534 km lange estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Het team laat zich op allerlei manieren sponsoren om het goede doel te steunen. Naast  dit benefietdiner organiseert het team bijvoorbeeld sponsorlopen op scholen en zoekt bedrijvensponsoring. Ook helpt ’t Halve Zolenlijntje bij evenementen als de Oosterhoutse Cross for the Crocus, de Kaaienloop en het Dongense Oranjeparkfestival. Bij deze bedankt ’t Halve Zolenlijntje de koks en het Hanze College voor hun belangeloze medewerking aan dit diner. Er zijn nog een paar stoelen vrij. Wie zich nog  snel opgeeft is ook verzekerd van een heerlijke avond op 30 maart.