Verzorging

 

IMG_1403Ik ben Karin van Alphen. Ik ga dit jaar voor de tweede keer mee, en houd me bezig met de catering. Natuurlijk is het een heel goed doel waar de Roparun voor staat.

Ook ik ben, net als vele anderen, geconfronteerd met kanker en de gevolgen daarvan. Buiten dat vind ik het een enorme uitdaging om met elkaar zo’n geweldige prestatie te leveren. Op naar Parijs en terug!

 

 

 

 


 

IMG_1403Ik ben Annemiek Vervoort en ga dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun. Ik ben 40 jaar en woon in Dongen samen met Norbert Gorter, 1 van de lopers. Ik draag graag mijn steentje bij in de catering en heb er enorm veel zin in!

 

 

 

 


 

Joyce van Ommen

Eerdere ervaringen met team 86 waren onvergetelijk. Andere verplichtingen verhinderden mijn deelname een paar keer, maar dit jaar ben ik er weer bij. Met name vanwege het goede doel, maar ook omdat team86 een speciaal plekje in mijn hart heeft. Stuk voor stuk mooie mensen, ieder met een bijzonder verhaal. Deze editie moeten we een van onze speciale teammaatjes missen. Zij was niet alleen een zeer gewaardeerd teamlid, maar ook een buitengewoon vakkundige fysiotherapeut. Ik ga mijn uiterste best doen om haar toegewijde zorg voor het team te evenaren, samen met mijn collega’s.

 

 


 
MoniqueMijn naam is Monique van Gorsel. 

In het dagelijks leven ben ik massagetherapeut en werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik mag weer mee voor de 5e keer met het team halve zolen , 4 keer als masseur en 1 keer als fietser . Het is geweldig om te zien dat je 2 dagen optrekt met 24 verschillende mooie mensen van Parijs naar Rotterdam met het zelfde doel …..de Roparun 

 

 

 


Maria Speekenbrink [masseuse]