Teamcaptain & teamleider

10994445_1555022558086181_5177759113517716529_nMijn naam is Piet Willeboordse.
Editie 2019 wordt mijn zestiende Roparun. Dat alleen zegt misschien wel iets over mijn enthousiasme voor dit prachtige evenement. Lang was het lopen van de Roparun voor mij een mooie uitdaging. Sinds mijn rechterknie dat niet meer zo’n goed idee vindt, heb ik een meer dienende rol binnen het team zoals cateraar of fietser. In de aanloop naar het pinksterweekend moet er heel veel gebeuren om alles goed te laten verlopen tijdens de monstertocht van Parijs naar Rotterdam. Daaraan probeer ik mijn steentje bij te dragen. Ook het organiseren van activiteiten die gelden genereren voor het goede doel spreken me aan. Ik zet me onder andere in voor het organiseren van Miniroparuns op scholen en voor het voorbereiden en uitvoeren van het jaarlijkse benefietdiner.

Sponsor jij ook de Roparun?

 


Ik ben Diana van Mechelen en ben vanaf 2009 lid van ’t halve zolenlijntje. Het doel van de Roparun heeft mij altijd al aangesproken, geld ophalen voor de zieke medemens. Hoe bizar is het dan als in september 2013 blijkt dat je ineens zelf tot de doelgroep behoort. Tijdens mijn strijd tegen de kanker heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het werk van de Roparun is. Door aan activiteiten, workshops en verwendagen deel te nemen die door de Roparun aangeboden worden vergeet je even dat je ziek bent en is het alleen maar genieten. De Roparun van 2014 was een hele bijzondere. De finish op de Coolsingel was voor mij letterlijk en figuurlijk de eindstreep van alle behandelingen die ik had ondergaan. Op naar een mooie toekomst.  Helaas bleek eind 2018 dat mijn borstkanker is uitgezaaid naar mijn botten. Een ontzettende klap die je wereld op zijn kop zet en waarbij je toekomst er ineens heel anders uitziet. Ook nu ervaar ik wat de roparun betekent voor de zieke medemens, en welke goede doelen zij ondersteunt. Zoals bijvoorbeeld de inloophuizen. Hier kan je terecht voor steun, advies en ontspanning. Contact met lotgenoten, een luisterend oor of antwoord op de vele vragen die je hebt als je niet meer beter wordt.

Hier is veel geld voor nodig, u kunt ons hierbij helpen door deel te nemen aan ons sponsorprogramma.

 


Hallo,
Mijn naam is Richard Pons.
Ik ben 54 jaar en woonachtig in Raamsdonksveer.

Ook dit jaar ga ik mee met Team 86 ’t Halve Zolenlijntje in de functie van fietser. Het wordt mijn derde Run. Als fietser ben je er om de lopers te begeleiden en te navigeren naar de finish. Enthousiasme, fijne mensen, organiseren en regelen, heerlijk weekendje weg 😉 , afzien, voldoening na de prestatie sportief én vanwege het ophalen van geld voor het goede doel. Iedereen kent iemand en/of heeft iemand in de familie die te maken heeft met de ziekte kanker. Samen willen we met dit team middels deze sportieve prestatie (veel) geld ophalen. 
KOM OP !! doneren.


Tom Wallroth