Teamcaptain & teamleider

Leander_Varekamp_229000Ik ben Joan Timmermans, geboren in oktober 1961 en nu dus 56 jaar jong, getrouwd met een schat van een vrouw en we hebben samen drie kinderen. Mijn beweegredenen om aan de Roparun deel te nemen zijn tweeledig. Ten eerste loop de ziekte kanker als een rode draad door ons leven, en met name door het leven van mijn vrouw.  Mijn tweede reden is de Roparun zelf, een geweldig weekend met een grote sportieve prestatie, maar bovenal met een super team gevoel.

2018 wordt voor ons team een speciale editie, in oktober is Marion Leijten, een zeer gewaardeerd teamlid en een fanatieke Roparunster overleden aan de gevolgen van kanker. Daarom zal deze editie van de Roparun voornamelijk in het teken van Marion staan.

 

 


jeanetteMijn naam is Jeanette Verschoor, woon in Raamsdonksveer en ben getrouwd met Cornel Verschoor. De Roparun is een fantastisch evenement en om daar deel aan te mogen nemen vind ik echt geweldig. Iedereen heeft in de familie wel een dierbare verloren aan kanker of iemand die momenteel deze zware strijd doormaakt. In mijn geval is dat mijn vader die helaas in 1998 op 58-jarige leeftijd veel te vroeg overleden is aan longkanker. Het hele proces waar je dan doorheen gaat is zo slopend In Nederland wordt gelukkig veel aan onderzoek gedaan en hopelijk komt het ooit zover dat het overlevingspercentage een stuk hoger komt te liggen of nog beter dat het 100% wordt. Hier is heel veel geld voor nodig en de Roparun is een heel mooie manier om gezamenlijk dat geld op te halen. Samen hebben we tenslotte de toekomst!! Een toekomst zonder deze rotziekte zou echt fantastisch zijn…….Ik heb er echt alle vertrouwen in. Het team bestaat uit allemaal super enthousiaste mensen en we gaan samen een TOP prestatie neerzetten!!!

 


Ik ben Diana van Mechelen en doe vanaf 2009 mee met de Roparun. Het doel van de Roparun heeft mij altijd al aangesproken, geld ophalen voor de zieke medemens. Hoe bizar is het dan als in september 2013 blijkt dat je ineens zelf tot de doelgroep behoort. Tijdens mijn strijd tegen de kanker heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het werk van de Roparun is. Door aan activiteiten, workshops en verwendagen deel te nemen die door de Roparun aangeboden worden vergeet je even dat je ziek bent en is het alleen maar genieten. De Roparun van 2014 was een hele bijzondere. De finish op de Coolsingel was voor mij letterlijk en figuurlijk de eindstreep van alle behandelingen die ik had ondergaan. Op naar een mooie toekomst. Helaas geld dat niet voor iedereen en daarom sta ik achter het motto van de Roparun: Leventoevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

 


DSC07806 (1)

 Ik ben Johan van Mechelen en ik doe dit jaar voor de elfde keer mee aan de Roparun. Dit jaar hoopte ik de Roparun voor de negende keer rennend te kunnen afleggen. Helaas gaat dat niet lukken. 2 keer eerder heb ik de Roparun in een andere functie volbracht, En nu ben ik als Supersub een vliegende keep zijn voor de teamleiding. Drie jaar geleden was voor mij wel één jaar waar ik met heel veel plezier naar terug kijk. Omdat mijn vrouw 4,5 jaar geleden zelf de diagnose borstkanker te horen kreeg, hebben we samen op de Coolsingel een hele zware tijd af kunnen sluiten en de overwinning op deze slopende ziekte gevierd. Ook hoop ik dat we met ons team weer net zoveel geld voor stichting Roparun op kunnen halen als  vorig jaar het geval was. Ook doe ik natuurlijk mee voor het hele gezellige pinksterweekend wat ons dan weer te wachten staat, want lol hebben met ons team (we zijn niet voor niets Halve Zolen) en dan ook nog eens geld ophalen voor het goede doel, dat is waar we het allemaal voor doen!