Chauffeurs & Navigators

 

cornelIk ben Cornel Verschoor, getrouwd met Jeanette en woonachtig in Raamsdonksveer. Van beroep ben ik vrachtwagenchauffeur en toer dagelijks door Nederland en België. In 2012 ben ik mee geweest het team binnenhalen op de Coolsingel en dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee als chauffeur / navigator op de kleine bus. Omdat ik niet erg sportief ben, is dit precies iets voor mij. Geld ophalen tegen kanker en bij dit team te horen is geweldig. Ik  heb er weer enorm veel zin in!

 

 


 

Mijn naam is Marina van Boxtel en doe voor de 6 e keer mee aan de Roparun.
19 jaar geleden liepen we met een team uit Dongen mee van Parijs naar Rotterdam. Mijn taak was toen om alle lopers veilig en zo snel mogelijk naar Parijs te brengen. Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan deze indrukwekkend tochten door het Franse, Belgische en Hollandse land. Dit jaar ga ik voor de 3 e keer met het team van `t Halve Zolenlijntje mee, weer als navigator in het lopersbusje. Omdat mijn man, Piet Willeboordse een enthousiaste Roparunner is, ging het dit jaar toch weer kriebelen om mee te doen aan dit mooie evenement. Ik vind de Roparun een ontzettend positief evenement en krijg daar steeds weer veel energie van. Het is fijn om op deze manier mijn steentje bij te dragen en geld in te zamelen voor de mensen die aan kanker lijden. Ik heb er erg veel zin in.


10924647_1543948659193571_7406633090046795666_o

Hallo, mijn naam is Corné den Ridder en ik kom uit mooie rustige Raamsdonk, dit jaar ga ik voor de vierde keer mee met de het Halve Zolenlijntje richting Parijs. Velen vragen aan mij wat ik er in zie om deze uitputtingsslag voor de vierde keer mee te maken, laten we het er maar op houden het is de Roparunkoorts en ja ik ben unne halve zool!

 

 

 


thumbs_edwinMijn naam is Edwin de Wit.

Dit wordt voor mij de elfde keer dat ik deelneem aan de Roparun. Als beroepschauffeur ben ik jaren geleden in Frankrijk voor het eerst in contact gekomen met deelnemers aan de Roparun. Het enthousiasme en de gedrevenheid spraken mij enorm aan. Elf jaar geleden ben ik benaderd door onze huidige teamcaptain Joan. Hierdoor heb ik de kans gekregen om zelf deel te nemen aan de Roparun met chauffeur als functie. Het mooie aan de Roparun is, dat je samen met een team een sportieve prestatie neerzet waarbij elke functie even belangrijk is.

 


thumbs_henk-3

Mijn naam is Henk Falier en ik woon in Haarsteeg. Dit jaar ga ik alweer voor de vierde keer mee met ’t Halve Zolenlijntje als chauffeur van de grote bus. Ik ben een sportliefhebber en vooral een liefhebber van schaatsen in het bijzonder. Zelf ben ik vaak op de schaatsbaan te vinden om mijn rondes te maken en ik ben ook actief als trainer. Ik vind het mooi om samen met dit team een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel. Het is mooi om bij dit evenement betrokken te zijn en te zien hoe alle losse schakels samen één team vormen. De Roparun is een prachtig evenement!