Chauffeurs & Navigators

Mijn naam is Edwin de Wit. Dit wordt voor mij de 12e keer dat ik deelneem aan de Roparun. Als beroepschauffeur ben ik jaren geleden in Frankrijk voor het eerst in contact gekomen met deelnemers aan de Roparun. Het enthousiasme en de gedrevenheid spraken mij enorm aan. Twaalf jaar geleden ben ik benaderd door de toenmalige teamcaptain Joan. Hierdoor heb ik de kans gekregen om zelf deel te nemen aan de Roparun met chauffeur als functie. Het mooie aan de Roparun is, dat je samen met een team een sportieve prestatie neerzet waarbij elke functie even belangrijk is.


Mijn naam is Marina van Boxtel en doe voor de 7e keer mee aan de Roparun.
20 jaar geleden liepen we met een team uit Dongen mee van Parijs naar Rotterdam. Mijn taak was toen om alle lopers veilig en zo snel mogelijk naar Parijs te brengen. Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan deze indrukwekkend tochten door het Franse, Belgische en Hollandse land. Dit jaar ga ik voor de 4e keer met het team van `t Halve Zolenlijntje mee, weer als navigator in het lopersbusje. Omdat mijn man, Piet Willeboordse een enthousiaste Roparunner is, ging het ook dit jaar toch weer kriebelen om mee te doen aan dit mooie evenement. Ik vind de Roparun een ontzettend positief evenement en krijg daar steeds weer veel energie van. Het is fijn om op deze manier mijn steentje bij te dragen en geld in te zamelen voor de mensen die aan kanker lijden. Ik heb er erg veel zin in.


10924647_1543948659193571_7406633090046795666_o

Hallo, mijn naam is Corné den Ridder en ik kom uit mooie rustige Raamsdonk, dit jaar ga ik voor de zevende keer mee met de het Halve Zolenlijntje richting Parijs. Velen vragen aan mij wat ik er in zie om deze uitputtingsslag voor de vijfde keer mee te maken, laten we het er maar op houden het is de Roparunkoorts en ja ik ben unne halve zool!

 


Mijn naam is Toine Overman