Fietsers

 

10994445_1555022558086181_5177759113517716529_n

“Blijft het nog wel leuk na al die jaren?” Die vraag krijg ik wel eens gesteld. Maar dat zijn mensen die de Roparun niet goed kennen. Het teamgevoel, het avontuur, de positiviteit en het goede doel zorgden voor een soort verslavend effect bij mij. Dus pas op, als je komt kijken, sponsoren of meedoen; voor je het weet kom je er niet meer vanaf! Bij mij is het in iedergeval zo gegaan. Dit jaar ga ik voor de vijftiende keer mee. Niet meer als loper, omdat mijn knie dat niet goed vindt. Ik ga de lopers op de fiets de weg wijzen van Parijs naar Rotterdam. Draagt u, ondanks mijn waarschuwingen toch een steentje bij? U zult er heel veel voor terugkrijgen.
 


Mijn naam is Richard Pons. Ik ben 53 jaar en woonachtig in Raamsdonksveer. Ik heb mij sinds vorig jaar aangesloten bij het Team 86 ’t Halve Zolenlijntje en de functie gekregen om mede als fietser de lopers te begeleiden en te navigeren naar de finish. Ik ken de Roparun al langer, want geboren en getogen in de wijk waar het evenement is ontstaan, maar was er nog nooit zo bij betrokken. Viavia ben ik in contact gekomen met dit team en mede door het enthousiasme van een aantal mensen die ik sprak, wilde ik ook wel meedoen.Iedereen kent iemand en/of heeft iemand in de familie die te maken heeft met de ziekte kanker. Samen willen we met dit team middels deze sportieve prestatie (veel) geld ophalen voor onderzoek en behandeling tegen kanker en verzorging van mensen met kanker. KOM OP !! doneren.

 


MoniqueMijn naam is Monique van Gorsel. Ik heb een eigen massage praktijk. Vorig jaar ben ik voor de derde keer op pad geweest met de HalveZolen. wat een belevenis en wat een sfeer! Het was een slopend weekend, maar ik heb genoten!  Ik vond het geweldig om te zien hoeveel mensen vol passie bezig waren met dit evenement. Wat een ervaring en wat een feest, de finish op een drukke Coolsingel was overweldigend! Dit jaar ga ik voor het eerste jaar mee als fietsster een hele andere rol als masseuse, een uitdaging waar ik veel zin in heb. Ze zeggen wel eens dat de Roparun een soort ‘verslaving’ is….Ik ben bang dat ik het te pakken heb!

 

MoniqueHallo allemaal, ik ben Hanneke. Getrouwd en moeder van 2 kinderen, Anne en Daan. Ik werk als juf in het speciaal basisonderwijs. Ik sport graag, loop 3x in de week hard en heb in het verleden fanatiek gefietst. Vanaf dit jaar ben ik lid van het Roparun-team 86 Het Halvenzolenlijntje en ga ik het team versterken als fietser.
In 2017 heb ik van dichtbij meegemaakt wat de ziekte kanker teweeg brengt in een gezin en wat het met iemand doet. Met deze sportieve uitdaging kan ik mijn steentje bijdragen aan de indrukwekkende doelstelling van de Roparun: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dit geeft mij de motivatie en kracht om de Roparun 2018 tot een groot succes te maken. Ik heb er onwijs veel zin in! Tot in Rotterdam.