Lopers

gerjanIk ben Gerjan Diepstraten.  Dit jaar loop ik voor de derde keer mee met ’t Halvezolenlijntje van Parijs naar Rotterdam. De Roparun is voor mij niet nieuw want ik heb hem al meerdere keren gelopen met een andere teams. Ik ben blij, dat ik het team en de stichting Roparun op deze manier kan helpen. Van vorige deelnames weet ik natuurlijk hoe belangrijk hun steun is voor deze zieke medemensen. Ik heb er erg veel zin in en het is prachtig dat ik nog een keer aan dit evenement kan deelnemen met dit enthousiaste team! Ik hoop dat we ook dit jaar op jullie financiële hulp kunnen rekenen om er zo weer een succesvol jaar van te kunnen maken. 

 

 


AndreIk ben André Koot en geboren in 1966. Ik ben getrouwd met Ilse en wij hebben 4 lieve kinderen. Sporten is voor mij een fantastische manier om te ontspannen. Ik wissel mijn loopactiviteiten af met veldvoetbal. Komende Roparun ga ik voor de 8e keer mee als loper. In mijn familie en binnen ons team worden wij helaas geconfronteerd met deze ziekte. Ik loop regelmatig mijn rondjes en ben dan in gedachte bij de mensen die ziek of overleden zijn en die strijd voeren om weer gezond te worden of waar je van weet dat het eindig is………….. Dit doet mij beseffen dat gezondheid en gezond zijn het allerbelangrijkste is.Het voelt goed om als team een bijdrage te kunnen leveren voor de mensen die deze ziekte treffen. Als ik op deze manier een bijdrage kan leveren  is dat eigenlijk een kleine moeite. Daarnaast hebben wij samen veel plezier, veel mooie momenten en enkele zweetdruppels. Ik heb er zin in om samen met mijn ons team er weer een fanatische Roparun van te maken. Mijn motto: Geniet van het leven, want het duurt maar even!

 

Ik ben Henk Balk dit word mijn derde jaar bij team ’t Halvezolenlijntje, het eerste jaar ben ik als fietser mee gegaan en dit jaar hoop ik mijn tweede Roparun te lopen. Lopen voor een goed doel, maakt het alleen nog maar mooier. Ik woon in Dongen, ben vader van 4 fantastische kinderen en heb gedurende de week een pittige functie op kantoor. Al met al vrij druk, en ook ’s avonds en in het weekend ben in en om huis bezig en met de sporten van de kinderen. Zelf heb ik vorig jaar de marathon van Rotterdam gelopen. Het was mijn eerste weer sinds 17 jaar. Het was ook al een stukje terreinverkenning voor de laatste meters van de ROPA run 😉  Met fietsen heb ik ook wel enige ervaring; op een ATB heb ik de 150 kilometer van de Amstel Gold race gereden.  Het lopen van de ROPARUN weer heel anders is dan fietsen, maar in ieder geval heb ik er weer veel zin in. 

 


Ik ben Johan van Mechelen en doe dit jaar voor de twaalfde keer mee aan de Roparun. Dit jaar hoop ik  de Roparun voor de negende keer rennend te kunnen afleggen.

 

 

 


wim-padIk ben Arian van Falier en woon in Drunen. Ik sport graag, lopen, maar ook schaatsen en fietsen. Dit wordt mijn derde jaar met de Halve Zolen. Twee jaar geleden stond ik reserve en ben ik op het laatste moment opgeroepen als fietser. Dit jaar ga ik de uitdaging aan om de Roparun voor de tweede keer te lopen. 

Ik heb er zin in! 

 

 


wim-pad

Kees Pijnenburg

Na enkele jaren van pauze ben ik toch blij dat ik weer kan deelnemen aan de Roparun. Dit mag ik dan ook doen in een team van geweldige mensen. Dit wordt mijn dertiende roparun maar het blijft steeds weer een prachtig evenement. Ik hoop dat we na afloop ook nog een mooi bedrag kunnen overmaken. Ik heb er weer veel zin in.

 


Norbert Gorter

Ik ben Norbert Gorter, 42 jaar en wonend in Dongen samen met mijn vriendin en 4 kinderen. Dit wordt de eerste keer dat ik deelneem aan de Roparun en dit kan niet beter dan met het ’t Halve Zolenlijntje. In het dagelijkse leven werk ik voor BD/C.R. Bard, dit is een toonaangevend medisch technologiebedrijf. Voor mijn werk kom ik veel in ziekenhuizen op operatiekamers waar patiënten met kanker worden behandeld, vaak worden de producten die ik verkoop bij deze patiënten ingezet. Ik zie van dichtbij wat deze vreselijke ziekte doet met mensen, daarnaast heb ik in mijn nabije omgeving, net als vele andere, mensen verloren aan kanker. Ik vind het een enorme sportieve uitdaging om deze run te lopen en heb zin om mijn steentje bij te dragen aan dit goede doel. Ik hoop anderen te enthousiasmeren en te bewegen om een donatie te doen of op een andere manier ’t Halve Zolenlijntje te ondersteunen. Iedere bijdrage groot of klein telt!

Tot langs de kant 😉


Pascal Ringens

Hoi ik ben Pascal Ringens geboren in 1968 en intussen al 27 jaar jaar wonend in Brabant en sinds 2006 in Dongen. Samen met mijn vrouw Monique heb ik 2 dochters (13 en 15) en alle vrouwen in het gezin hockeyen bij Liberty. Zelf ben ik voorzitter bij de lokale wielervereniging TC de Kleppers. In het sportieve leven heb ik vanalles gedaan, de laatste jaren vind ik het erg leuk om aan triathlons mee te doen. Naast dat  ik met deelname aan de Roparun het goede doel steun lijkt me ook een enorme sportieve uitdaging. Steun ons! Ik heb er zin in en ga ervoor! 

 

 


wim-pad

Thomas Bernard