Lopers

31e Singelloop Breda 2016

Ik ben Henk Balk (48) en dit wordt mijn vierde jaar bij team ’t Halvezolenlijntje. Het eerste jaar ben ik als fietser mee gegaan en dit jaar hoop ik mijn derde Roparun te lopen. Lopen voor het goede doel maakt het alleen nog maar mooier. Ik woon in Dongen, ben vader van 4 fantastische kinderen en heb gedurende de week een pittige functie op kantoor. Al met al vrij druk, en ook ’s avonds en in het weekend ben ik in en om huis bezig, zelf aan het trainen of bezig met de sporten van de kinderen. Verder ga ik graag met het gezin op vakantie binnen en buiten Europa. Dat zijn ontdekkingsreizen waarbij we altijd veel te veel willen zien, ook van niet alledaagse bestemmingen.
Dus is de Roparun de perfecte combinatie voor mij: hardlopen en reizen en dan ook nog voor een goed doel!


Peter Kramer

Ik ben Peter Kramer (54). Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee met de Roparun en dus met team ’t Halvenzolenlijntje. 
Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en in het dagelijks leven ben ik bezig met bestandsbeheer en informatisering. Tijdens de Roparun ga ik mee als loper. Trainen doe ik bij Altedo in Dongen waar ik ook assistent pupillentrainer ben. 
De Roparun vind ik een geweldige uitdaging maar ook een prachtig doel. Een doel waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Wil jij mij daarbij ondersteunen?

 


AndreIk ben André Koot (53). Ik ben getrouwd met Ilse en wij hebben 4 lieve kinderen. Sporten is voor mij een fantastische manier om te ontspannen. Ik wissel mijn loopactiviteiten af met veldvoetbal. Komende Roparun ga ik voor de 8e keer mee als loper. In mijn familie en binnen ons team worden wij helaas geconfronteerd met deze ziekte. Ik loop regelmatig mijn rondjes en ben dan in gedachte bij de mensen die ziek of overleden zijn en die strijd voeren om weer gezond te worden of waar je van weet dat het eindig is………….. Dit doet mij beseffen dat gezondheid en gezond zijn het allerbelangrijkste is.Het voelt goed om als team een bijdrage te kunnen leveren voor de mensen die deze ziekte treffen. Als ik op deze manier een bijdrage kan leveren  is dat eigenlijk een kleine moeite. Daarnaast hebben wij samen veel plezier, veel mooie momenten en enkele zweetdruppels. Ik heb er zin in om samen met mijn ons team er weer een fanatische Roparun van te maken. Mijn motto: Geniet van het leven, want het duurt maar even!


 

wim-padIk ben Arian van Falier (48) en woon in Drunen. Ik sport graag, lopen, maar ook schaatsen en fietsen. Dit wordt mijn vierde jaar met de Halve Zolen. Drie jaar geleden stond ik reserve en ben ik op het laatste moment opgeroepen als fietser. Dit jaar ga ik de uitdaging aan om de Roparun voor de derde keer te lopen. Ik ben een fanatiek sporten en naast hardlopen doe ik aan schaatsen, fietsen en paardrijden. En daarnaast kan je me regelmatig vinden bij concerten en reis ik graag. 
De Roparun vind ik een grote sportieve uitdaging, maar daarnaast vind ik het goede doel en het teamwork ook echt geweldig! 


Ik ben Thomas Bernard (53). Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee met de Roparun. Nadat ik vorig jaar op het allerlaatste moment als loper werd gevraagd mee te gaan en daarmee het Roparun virus op liep. De combinatie hardlopen, het goede doel én saamhorigheid maakt de Roparun voor mij een ideale uitdaging om mee te doen. Na 3 keer het benefietdiner te hebben verzorgd voor dit team, is het erg bijzonder om deel uit te maken van de team 86-familie.
Ik ben getrouwd met Jacqueline en naast mijn drukke baan verricht ik vrijwilligerswerk voor stichting Parkplezier en Atledo. Natuurlijk loop ik graag hard, maar ik hou ook van een feestje en met carnaval zul je mij dan ook vast en zeker tegen komen. Verder ben ik graag met de camper op pad om mooie plekjes in Europa te ontdekken.
Ik ontmoet je graag op ons volgende benefiet diner. De datum vind je op de kalender van 2019/2020.


Ik ben Harold den Boer (49) en doe voor het eerst mee aan de Roparun. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk bij Veolia als infra specialist, Veolia heeft voor Ennatuurlijk (was voorheen Essent) het onderhoud en beheer van alle warmtenetten die zij in bezit hebben. Deze warmtenetten liggen in heel Nederland dus maak ik de nodige kilometers. De werkweek is druk en in het weekend ga ik graag mee naar het sporten van mijn kinderen.De tijd die overblijft besteed ik aan ons oude huis in het centrum van Dongen, waar we sinds 2 jaar wonen en bezig zijn om dit op te knappen. Hardlopen is mijn grootste hobby die ook ontspanning geeft, daarnaast rijd ik graag motor en probeer in de zomermaanden te mountainbiken. De Roparun is een mooie uitdaging, dat het voor een goed doel is maakt het nog mooier.


Ik ben Jan Kooijman (56). Ik doe dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun als loper. Ik ben teamleider bij Defensie en heb een eigen bedrijf in het ontwikkelen van electronica oplossingen. Als fanatiek loper vind ik het geweldig dat een evenement als de Roparun bestaat en dat ik zo iets kan doen voor iedereen die met deze K-ziekte te maken heeft. Van dichtbij meegemaakt wat dat betekent en op deze manier kan ik toch iets doen. 
Verder ben ik getrouwd en heb twee geweldige meiden. Arjan van Alphen

Ik ben Arijan van Alphen geboren in het jaar 1969 en woonachtig in het fraaie Oosterhout. Als hoofdgreenkeeper ben ik in dienst bij de Stichting Golfsport Oosterhout waar ik veel bezig ben met groenonderhoud. Voor de stichting ’t Halve Zolenlijntje doe ik voor de zevende maal mee aan de Roparun De reden voor deelname aan dit sportieve evenement is eenvoudig. In het jaar 2011 zijn er in mijn directe omgeving een aantal mensen overleden aan kanker.Door eigen ervaring wat kanker doet met de patiënt en zijn naasten wil ik mij samen met de stichting ’t Halve Zolenlijntje en stichting Roparun inzetten en er voor zorgen dat het “lijden” dragelijker wordt.


Ik ben Dirk-Jan Rombouts (37) en ik doe dit jaar voor de 1e keer mee met de Roparun. Ik loop nu ongeveer 10 jaar en hierin heb ik oa de marathon van Amsterdam, Rotterdam en Berlijn gelopen. Nu heb ik met de Roparun zin in mijn volgende uitdaging!

Ik ben getrouwd en heb drie kleine kinderen (0/3&5). In het dagelijk leven ben ik Logistiek manager bij Mars/Royal Canin voor de Benelux. In mijn vrije tijd hou ik naast hardlopen ook van zaalvoetbal met vrienden, lezen en mooie reizen maken met de familie. Voor een gezellig speciaal biertje maar ook een uitdagende quiz kan je me zeker uit mijn bed halen.

Deze Roparun vind ik een grote sportieve uitdaging, maar het lijkt me ook een fantastische ervaring met een fantastisch team!
Ik kijk er naar uit!