Lopers

gerjanIk ben Gerjan Diepstraten.  Dit jaar loop ik voor de tweede keer mee met ’t Halvezolenlijntje van Parijs naar Rotterdam. De Roparun is voor mij niet nieuw want ik heb hem al meerdere keren gelopen met een ander team. Ik vind het erg leuk om hem nog een keer te lopen, na mijn blessure van vorig jaar. Ik ben blij, dat ik het team en de stichting Roparun op deze manier kan helpen. Van vorige deelnames weet ik natuurlijk hoe belangrijk hun steun is voor deze zieke medemensen. Ik heb er erg veel zin in en het is prachtig dat ik nog een keer aan dit evenement kan deelnemen met dit enthousiaste team!

 

 


ArijanIk ben Arijan van Alphen geboren in het jaar 1969 en woonachtig in het fraaie Oosterhout. Als hoofdgreenkeeper ben ik in dienst bij de Stichting Golfsport Oosterhout waar ik veel bezig ben met groenonderhoud. Voor de stichting ’t Halve Zolenlijntje doe ik voor de zesde maal als loper mee aan de Roparun De reden voor deelname aan dit sportieve evenement is eenvoudig.

In het jaar 2011 zijn er in mijn directe omgeving een aantal mensen overleden aan kanker.Door eigen ervaring wat kanker doet met de patiënt en zijn naasten wil ik mij samen met de stichting ’t Halve Zolenlijntje en stichting Roparun inzetten en er voor zorgen dat het  “lijden” dragelijker wordt.

 


AndreIk ben André Koot en geboren in 1966. Ik ben getrouwd met Ilse en wij hebben 4 lieve kinderen. Sporten is voor mij een fantastische manier om te ontspannen. Ik wissel mijn loopactiviteiten af met veldvoetbal. Komende Roparun ga ik voor de 7e keer mee als loper. In mijn familie en binnen ons team worden wij helaas geconfronteerd met deze ziekte. Ik loop regelmatig mijn rondjes en ben dan in gedachte bij de mensen die ziek of overleden zijn en die strijd voeren om weer gezond te worden of waar je van weet dat het eindig is………….. Dit doet mij beseffen dat gezondheid en gezond zijn het allerbelangrijkste is.Het voelt goed om als team een bijdrage te kunnen leveren voor de mensen die deze ziekte treffen. Als ik op deze manier een bijdrage kan leveren  is dat eigenlijk een kleine moeite. Daarnaast hebben wij samen veel plezier, veel mooie momenten en enkele zweetdruppels. Ik heb er zin in om samen met mijn ons team er weer een fanatische Roparun van te maken. Mijn motto: Geniet van het leven, want het duurt maar even!

 

Ik ben Henk Balk dit word mijn tweede jaar bij team ’t Halvezolenlijntje, vorig jaar ben ik als fietser mee gegaan en dit jaar hoop ik mijn eerste Roparun te lopen. Lopen voor een goed doel, maakt het alleen nog maar mooier. Ik woon in Dongen, ben vader van 4 fantastische kinderen en heb gedurende de week een pittige functie op kantoor. Al met al vrij druk, en ook ’s avonds en in het weekend ben in en om huis bezig en met de sporten van de kinderen. Zelf heb ik dit jaar de marathon van Rotterdam gelopen. Het was mijn eerste weer sinds 17 jaar. Het was ook al een stukje terreinverkenning voor de laatste meters van de ROPA run 😉   Met fietsen heb ik ook wel enige ervaring; op een ATB heb ik de 150 kilometer van de Amstel Gold race gereden.  Nu verwacht ik wel dat het lopen van de ROPARUN weer heel anders is dan fietsen, maar in ieder geval heb ik er weer veel zin in.

 


 

wim-padIk ben Crissy Vos, 25 jaar jong en in het dagelijks leven sta ik voor de klas, iets waar ik veel voldoening uithaal. In mijn vrije tijd heb ik mijn passie gevonden in het hardlopen.
Dit jaar doe ik mee aan de RopaRun, omdat ik uit ervaring weet wat het effect van kanker is. Zo hebben mijn opa en tante een aantal jaar geleden deze strijd helaas niet mogen winnen. En hardlopen voor een goed doel, geeft extra motivatie! Wat zo kan ik, met iets dat ik erg graag doe, mijn steentje bijdragen.
Toen ik bij de loopgroep in Oosterhout hoorde dat het team een dame zocht, wist ik al meteen dat ik mee wilde gaan doen. Ik ga dit jaar voor het eerst meelopen met de RopaRun. Enige hardloopervaring heb ik gelukkig al. Zo heb ik twee jaar geleden de Alpe d’HuZes hardgelopen, meerdere halve marathons en sta ik dit jaar aan de start voor mijn tweede marathon. Maar de RopaRun is voor mij allemaal nieuw. Erg spannend, maar ik kijk ernaar uit!


wim-padIk ben Arian van Falier en woon in Drunen. Ik sport graag, lopen, maar ook schaatsen en fietsen. Dit wordt mijn tweede jaar met de Halve Zolen. Vorig jaar stond ik reserve en ben ik op het laatste moment opgeroepen als fietser. Dit jaar ga ik de uitdaging aan om de Roparun te lopen. 

Ik heb er zin in! 

 

 


wim-pad
Kees Peijnenburg

Na enkele jaren van pauze ben ik toch blij dat ik weer kan deelnemen aan de Roparun. Dit mag ik dan ook doen in een team van geweldige mensen. Dit wordt mijn twaalfde roparun maar het blijft steeds weer een prachtig evenement. Ik hoop dat we na afloop ook nog een mooi bedrag kunnen overmaken. Ik heb er weer veel zin in.

 


wim-pad